Master website
 • nl
 • en
 • Tip #1: barkrukken zijn de nieuwe lounge chairs

  Een hoge tafel of een toog naast het zwembad, we kunnen het alleen maar aanraden. En dan is er niks meer ontspannend dan gezellig babbelen, eten en drinken met mensen van wie je houdt op barkrukken. Elk designmerk heeft dan ook een mooie keuze in het assortiment zitten. Wij pikken er met plezier drie uit die je deze maand aan soldenprijzen kunt krijgen.

  De stevige Flexform Feel Good Stool - what’s in a name? - is een ontwerp van meester Antonio Citterio. De luchtige Gubi Beetle Bar Chair werd getekend door Gamfratesi, de studio van de Deense Stine Gam en de Italiaan Enrico Fratesi. En de elegante MDF Italia Flow Chair is een klassieker van Jean Marie Massaud.

  Hier vind je al onze designmeubelen aan soldenprijzen.

  Tip #2: gebruik een poef op 101 verschillende manieren

  Wie bij een poef nog denkt aan dat versleten, lederen bankje bij de grootouders thuis, mist heel wat. Extra zitplaatsen, handige bijzettafels, perfecte ondersteuning voor je voeten… Een poef heeft heel wat meer in zijn mars dan je op het eerste gezicht denkt. Zowel de elegante Muuto Five Pouf van de Noorse studio van Torbjørn Anderssen en Espen Voll als de kleurrijke Paola Lenti outdoor poufs komen altijd van pas wanneer je buiten bent. En vind je ook niet dat ze even goed passen in jouw interieur als simpelweg mooie voorwerpen?

  Bekijk hier welke poefs je nog kunt kopen aan soldenprijzen.

  Tip #3: geniet ook binnen aan soldenprijzen

  We moeten er niet flauw over doen: zelfs in België kan het gewoon te warm zijn om buiten te zitten. Zweten, hijgen, puffen, dat is voor niemand aangenaam. Trek je daarom op het heetste van de dag gerust even binnen terug. De kleurrijke MDF Italia Random Colors boekenkast houdt je gegarandeerd in de juiste vakantiestemming. Ze werd getekend door Neuland Industriedesign, de Duitse studio van Eva Paster en Michael Geldmacher.

  Neem een boek en vlei je neer in de Hay Mags Sofa. Voor dit ontwerp van Rolf Hay hebben wij het woord ‘supercomfortabel’ uitgevonden. Dat heerlijke drankje hou je makkelijk bij de hand dankzij de Gubi TS Coffe Table van Gamfratesi met marmeren bovenblad. Genieten van het goede weer kan in de juiste omgeving ook perfect binnen…

  Hier vind je nog veel meer soldenprijzen. Gevonden wat je zocht? Bezoek dan onze showroom!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

     

  Het bericht Extremis actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 25, 2020, 8:09 pm

  “Modieuze trends hebben weinig te maken met onze kernwaarden”, klinkt het op de website van Flexform. De collectie van het Italiaanse familiebedrijf is artistiek en elegant, wars van hypes en trends.

  Het bericht Tijdloze aantrekking: Flexform in drie meubels en drie quotes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 24, 2020, 8:00 am

  Master Meubel staat vooral bekend als meubelwinkel. Maar wij zijn zoveel meer. Ontdek in Villa M hoe we samen jouw totaalinrichting verzorgen. Meubels, uiteraard, maar ook gordijnen, verlichting, badkamer, inbouwkasten en zelfs kunst.

  Het bericht Van haard tot Z: totaalinrichting bij Master verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2020, 9:30 am

  Een nieuw interieur geeft je thuis een heel nieuwe uitstraling. Maar een nieuw interieur kan tegelijk aansluiten bij de uitstraling van je thuis. In dit thuiskantoor en deze zitruimte combineerden we meubels van modern design met de authentieke elementen van de woning.

  Het bericht Realisatie: modern design in een authentieke woning verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 10, 2020, 11:35 am

  Altijd Modern. Sinds 1938 staat Knoll gekend voor het maken van modern meubilair dat inspireert, evolueert en standhoudt. De ontwerpen van Eero Saarinen, Harry Bertoia, Florence Knoll en Mies van der Rohe zijn vandaag net zo spannend als tijdens hun introductie.  

  Het bericht Knoll acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: Master Meubel
  Posted: February 1, 2020, 12:52 pm

     

  Het bericht Fritz Hansen actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2020, 10:22 am

  Ons krijg je niet snel aan het blozen. Tenzij het is om jou een plezier te doen, natuurlijk. Van 1 tot en met 16 februari krijg je 10% korting op tal van rode en roze accessoires in onze Master Shop.

  Het bericht Master Meubel Bloost: 10% korting voor Valentijn! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: Wouter
  Posted: January 31, 2020, 5:24 pm

  Vorig jaar zagen we op imm cologne in Keulen, de grote Duitse meubelbeurs, een terugkeer naar de natuur, naar vroeger en naar de basics. Die trends worden dit jaar naadloos verder gezet.  

  Het bericht De trends van IMM Cologne: de bevestiging voor 2020 verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 28, 2020, 7:45 am

  Aan de pure architectuur van een (nieuwbouw)woning warmte en kleur toevoegen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We geven je enkele tips aan de hand van deze keuken en zithoek die werden ingericht door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: warmte en kleur in een nieuwbouw verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 21, 2020, 11:50 am

  Wie bij Master binnen wandelt, kan niet naast de Up5 met poef kijken. B&B Italia is een van de merken die vanaf het prille begin een plaats kregen in onze toonzaal. En ‘La Mama’ is na een halve eeuw nog steeds een van hun meest iconische stukken.

  Het bericht B&B Italia: ‘La Mama’ viert haar vijftigste verjaardag verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 15, 2020, 4:13 pm