Master website
 • nl
 • en
 • Tip #1: barkrukken zijn de nieuwe lounge chairs

  Een hoge tafel of een toog naast het zwembad, we kunnen het alleen maar aanraden. En dan is er niks meer ontspannend dan gezellig babbelen, eten en drinken met mensen van wie je houdt op barkrukken. Elk designmerk heeft dan ook een mooie keuze in het assortiment zitten. Wij pikken er met plezier drie uit die je deze maand aan soldenprijzen kunt krijgen.

  De stevige Flexform Feel Good Stool - what’s in a name? - is een ontwerp van meester Antonio Citterio. De luchtige Gubi Beetle Bar Chair werd getekend door Gamfratesi, de studio van de Deense Stine Gam en de Italiaan Enrico Fratesi. En de elegante MDF Italia Flow Chair is een klassieker van Jean Marie Massaud.

  Hier vind je al onze designmeubelen aan soldenprijzen.

  Tip #2: gebruik een poef op 101 verschillende manieren

  Wie bij een poef nog denkt aan dat versleten, lederen bankje bij de grootouders thuis, mist heel wat. Extra zitplaatsen, handige bijzettafels, perfecte ondersteuning voor je voeten… Een poef heeft heel wat meer in zijn mars dan je op het eerste gezicht denkt. Zowel de elegante Muuto Five Pouf van de Noorse studio van Torbjørn Anderssen en Espen Voll als de kleurrijke Paola Lenti outdoor poufs komen altijd van pas wanneer je buiten bent. En vind je ook niet dat ze even goed passen in jouw interieur als simpelweg mooie voorwerpen?

  Bekijk hier welke poefs je nog kunt kopen aan soldenprijzen.

  Tip #3: geniet ook binnen aan soldenprijzen

  We moeten er niet flauw over doen: zelfs in België kan het gewoon te warm zijn om buiten te zitten. Zweten, hijgen, puffen, dat is voor niemand aangenaam. Trek je daarom op het heetste van de dag gerust even binnen terug. De kleurrijke MDF Italia Random Colors boekenkast houdt je gegarandeerd in de juiste vakantiestemming. Ze werd getekend door Neuland Industriedesign, de Duitse studio van Eva Paster en Michael Geldmacher.

  Neem een boek en vlei je neer in de Hay Mags Sofa. Voor dit ontwerp van Rolf Hay hebben wij het woord ‘supercomfortabel’ uitgevonden. Dat heerlijke drankje hou je makkelijk bij de hand dankzij de Gubi TS Coffe Table van Gamfratesi met marmeren bovenblad. Genieten van het goede weer kan in de juiste omgeving ook perfect binnen…

  Hier vind je nog veel meer soldenprijzen. Gevonden wat je zocht? Bezoek dan onze showroom!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Geniet nu van de Home stories acties van Vitra. Acties geldig van 1 november 2020 tot 31 januari 2021.

  Het bericht Vitra acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 25, 2020, 6:58 am

  Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

  Het bericht Laat je inspireren door het Master Appartement verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 1:01 pm

  Opdat jij gezellig zou kunnen tafelen met de feestdagen biedt Walter Knoll nu een korte levertermijn aan op de  Sheru chair. De levertermijn bedraagt nu 3 weken vanaf bestelling.

  Het bericht Walter Knoll actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:11 am

  De FM06 fauteuil is de rest van het jaar, tot 31 december 2020 verkrijgbaar met 15% korting en de Wire FM06 zwart/wit met standaard stoffering (zwart/mineral) is nu in 1 week leverbaar.

  Het bericht Pastoe actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:04 am

  Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes en beeldjes om cadeau te geven.

  Het bericht Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 19, 2020, 8:01 am

  Van 17 tot 31 oktober ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Ligne Roset, met uitzondering van de modellen Saparella, Multy, Clouds.

  Het bericht Ligne Roset najaars actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 17, 2020, 7:40 am

  Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en een overdekt terrasje in in een bijgebouw aan hun huis.

  Het bericht Realisatie: kantoorruimte aan huis verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 12, 2020, 8:34 am

  De slaapkamer is het heiligdom van elk kind, of het nu een baby, een kleuter of een tiener is. In onze showroom vind je alles om de kinderkamer van hun en jullie dromen in te richten. En met deze tips los je bovendien drie gekende kinderproblemen op.

  Het bericht De kinderkamer waar iedereen van droomt (ook de ouders) verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 5, 2020, 2:32 pm

  Nox promobed naar eigen smaak en keuze samen te stellen.

  Het bericht Nox actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 12:59 pm

  Met Auping kies je voor duurzaam slaapcomfort én design van het hoogste niveau. Vanaf oktober laten we duurzame dromen uitkomen door de droomaanbiedingen op het Auping-gamma. Geldig van 1 oktober 2020 tot 15 november 2020.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 6:32 am