Master website
 • nl
 • en
 • Tip #1: barkrukken zijn de nieuwe lounge chairs

  Een hoge tafel of een toog naast het zwembad, we kunnen het alleen maar aanraden. En dan is er niks meer ontspannend dan gezellig babbelen, eten en drinken met mensen van wie je houdt op barkrukken. Elk designmerk heeft dan ook een mooie keuze in het assortiment zitten. Wij pikken er met plezier drie uit die je deze maand aan soldenprijzen kunt krijgen.

  De stevige Flexform Feel Good Stool - what’s in a name? - is een ontwerp van meester Antonio Citterio. De luchtige Gubi Beetle Bar Chair werd getekend door Gamfratesi, de studio van de Deense Stine Gam en de Italiaan Enrico Fratesi. En de elegante MDF Italia Flow Chair is een klassieker van Jean Marie Massaud.

  Hier vind je al onze designmeubelen aan soldenprijzen.

  Tip #2: gebruik een poef op 101 verschillende manieren

  Wie bij een poef nog denkt aan dat versleten, lederen bankje bij de grootouders thuis, mist heel wat. Extra zitplaatsen, handige bijzettafels, perfecte ondersteuning voor je voeten… Een poef heeft heel wat meer in zijn mars dan je op het eerste gezicht denkt. Zowel de elegante Muuto Five Pouf van de Noorse studio van Torbjørn Anderssen en Espen Voll als de kleurrijke Paola Lenti outdoor poufs komen altijd van pas wanneer je buiten bent. En vind je ook niet dat ze even goed passen in jouw interieur als simpelweg mooie voorwerpen?

  Bekijk hier welke poefs je nog kunt kopen aan soldenprijzen.

  Tip #3: geniet ook binnen aan soldenprijzen

  We moeten er niet flauw over doen: zelfs in België kan het gewoon te warm zijn om buiten te zitten. Zweten, hijgen, puffen, dat is voor niemand aangenaam. Trek je daarom op het heetste van de dag gerust even binnen terug. De kleurrijke MDF Italia Random Colors boekenkast houdt je gegarandeerd in de juiste vakantiestemming. Ze werd getekend door Neuland Industriedesign, de Duitse studio van Eva Paster en Michael Geldmacher.

  Neem een boek en vlei je neer in de Hay Mags Sofa. Voor dit ontwerp van Rolf Hay hebben wij het woord ‘supercomfortabel’ uitgevonden. Dat heerlijke drankje hou je makkelijk bij de hand dankzij de Gubi TS Coffe Table van Gamfratesi met marmeren bovenblad. Genieten van het goede weer kan in de juiste omgeving ook perfect binnen…

  Hier vind je nog veel meer soldenprijzen. Gevonden wat je zocht? Bezoek dan onze showroom!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Meer dan 25 jaar geleden richtte Jan Te Lintelo zijn eigen merk op. Vandaag brengt Linteloo ontwerpen van grote namen zoals Paola Navona en Piet Boon op de markt. Te Lintelo neemt nooit een blad voor de mond en heeft een duidelijke visie op zijn specialiteit, zoals blijkt uit deze uitspraken.

  Het bericht Linteloo in quotes: “Onze sofa’s zijn om op te leven” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 9, 2020, 5:44 am

  Kom tot rust bij jou thuis. Geniet nu van zomerse voordelen op de volledige collectie van Auping. Ontdek de voorwaarden in onze showroom.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 1, 2020, 6:32 am

  Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne raambekleding en nieuw meubilair.

  Het bericht Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 30, 2020, 6:24 am

  Zoals we de voorbije maanden de nabijheid van de natuur plots beseften, zo gaan we de komende maanden ongetwijfeld de geneugten van een vakantie in eigen land ontdekken. Dankzij deze boeken uit onze Master Shop ben je helemaal voorbereid voor de perfecte staycation. Maar ze zijn ook ideaal leesvoer voor thuis. Enjoy!

  Het bericht Haal alles uit je staycation met deze 5 boekentips verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 15, 2020, 12:31 pm

  Carlo Mollino was een Italiaans architect en ontwerper die in 1973 overleed. Dankzij Aurelio Zanotta, stichter van het bekende Italiaanse designmerk, is zijn meubilair vandaag nog te bewonderen in kantoren en woningen. Ontdek samen met ons het merk Zanotta.

  Het bericht Herontdek Carlo Mollino samen met Zanotta verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 9, 2020, 5:49 pm

  Juni is de openingsmaand van de Vitra Partner Store Antwerp. Schrijf je nu in en ontdek de volledig heringerichte showroom. De interieurinrichting en enkele van de vaste elementen werden ontworpen door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: Welkom in de nieuwe Vitra Partner Store! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 1, 2020, 3:09 pm

  Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair maar ook over de indeling van de beschikbare ruimte.

  Het bericht Realisatie: pied à terre à la plage verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 29, 2020, 5:53 am

  Alsof de stijl en mogelijkheden van Caruzzo nog niet aantrekkelijk genoeg zijn, presenteert Leolux nu een spectaculaire actie. Want wie bij een Leolux-dealer een Caruzzo-fauteuil bestelt, krijgt de bijpassende poef helemaal gratis! De poef wordt uitgevoerd in dezelfde bekleding als de fauteuil.

  Het bericht Leolux actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 25, 2020, 6:03 am

  Trop is te veel en te veel is trop. Behalve als het over comfort en flexibiliteit gaat. Wat dat betreft zit je goed bij het Rolf Benz NUVOLA zitsysteem. Geen wonder dat deze zetelcombinatie de German Design Award 2018 won.

  Het bericht Rolf Benz Nuvola: hemels zitcomfort verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 19, 2020, 6:00 am

  Kinesistenpraktijk KineMotion is gevestigd in Turnhout. Master Meubel nam de wachtruimte onder handen, met als resultaat meer rust en gezelligheid voor de klanten.

  Het bericht Realisatie: een rustige wachtruimte voor KineMotion verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 12, 2020, 10:24 am