Master website
 • nl
 • en
 • Een ouderwetse thermostaat, waaraan gedraaid moet worden om de temperatuur van de verwarming in te stellen, past tegenwoordig in geen enkel interieur meer. Voorprogrammeerbare thermostaten zien er al iets mooier en moderner uit. Maar zelfs die kunnen qua uiterlijk niet tippen aan een slimme thermostaat met een prachtig LED beeldscherm.

  Het zijn echter niet alleen de looks waarmee een slimme thermostaat zich onderscheidt. Hij zorgt voor meer comfort en een zuiniger energieverbruik bij het verwarmen van een woning. Een slimme thermostaat is dus mooi, comfortabel en energiezuinig.

  Een woning verwarmen met meer comfort

  De grootste verbetering van een slimme thermostaat voor jou als bewoner van een woning is het comfort waarmee de temperatuur van de verwarming in huis geregeld kan worden. Met een ouderwetse thermostaat moet je telkens opstaan en fysiek met de hand de temperatuur veranderen.

  Bij modellen die voorgeprogrammeerd kunnen worden is dat niet nodig. De temperatuur kan er op verschillende tijdstippen van tevoren ingesteld worden. Wijk je echter af van je normale routine, dan ben je wel weer genoodzaakt om dit op het apparaat aan de muur te veranderen.

  Bij een slimme thermostaat behoort dit allemaal tot het verleden door de mogelijkheid de temperatuur zelfs vanaf afstand in te stellen via een mobiele telefoon. Bovendien leert de thermostaat de gebruiken van de bewoner en de situatie van de woning kennen en zal hij zich hier automatisch aan aanpassen.

  Energie besparen met een slimme thermostaat

  De eigenschap dat een slimme thermostaat de gewoontes van de bewoners en de situatie in een woning kan leren kennen, stelt het apparaat in staat om energie te besparen. Zo leert de thermostaat bijvoorbeeld hoelang het duurt om de woning tot de gewenste temperatuur op te warmen. Op basis van deze informatie worden vervolgens automatisch aanpassingen gemaakt zodat op een zo efficiënt mogelijke manier de woning verwarmd wordt. Ten opzichte van een thermostaat die voorgeprogrammeerd kan worden, levert dit een significante besparing op.

  Zet jij bij thuiskomst je ouderwetse thermostaat ook maximaal open om je huis zo snel mogelijk lekker warm te maken? Dan zul je de energiebesparing die een slimme thermostaat je oplevert nog veel beter zien. Wanneer een slimme thermostaat gebruikt wordt, merk je in eerste instantie vooral het comfort waarmee de temperatuur in huis geregeld kan worden en het mooie uiterlijk van de thermostaat. Wanneer echter de energierekening weer op de deurmat komt vallen, valt ook de energiebesparing op.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am