Master website
 • nl
 • en
 • Vanaf oktober sieren de moderne sculpturen van Astrid Huisman-Biemans onze showroom. We stellen ze feestelijk aan u voor op donderdag 5 oktober. Ondertussen geniet u van de muziek van het Duo Del Lago.

  Astrid is al op verkenning gekomen in onze showroom en was verrukt over het decor. “Met de sfeer van beleving bij Master Meubel en de mooie woonomgeving, daar kon ik wel iets mee. Ik zag direct waar welk beeld zou komen te staan. Een aantal sculpturen heb ik gekozen omdat ze zo goed bij de sfeer passen.”

  Kunst is persoonlijk, zowel voor de kunstenaar als de toeschouwer. “Tijdens het maken moet een beeld iets met me doen. Als ik mensen dan naar het resultaat zie kijken en hen zie glimlachen, voelt dat geweldig omdat ik weet dat ze geraakt zijn. Met mijn werken hoop ik hen kracht te geven zodat ze vooruit kunnen gaan.”

  Mensenmens

  De sculpturen van Astrid zijn menselijke figuren met vreemde verhoudingen. “Ik ben een mensenmens, mensen en de dagelijkse dingen die ze meemaken, dat inspireert mij. Ik probeer hun gevoelens en bewegingen te vangen en weer te geven op doek of in brons. Er is altijd dat spanningsveld tussen mijn observatie en de vertaling ervan.”

  Aan inspiratie ontbreekt het Astrid allerminst. “Ik heb meer ideeën dan tijd, dat is een goed teken. Ideeën kunnen op eender welk moment door mijn hoofd schieten, zelfs in de auto voor het stoplicht. Daarna schets ik ze uit en ga ik er verder mee aan de slag. Ik ben vaak met drie beelden tegelijk maar soms krijg ik er bij één een klik. Dan zie ik wat ik wil dat het moet worden.”

  Sculpturen van Astrid Huisman-Biemans in de Master showroom

  Duo Del Lago in de Master showroom

  Tijdens de vernissage treedt Duo Del Lago op. Violiste Eva Vermeeren en gitarist Jan Van de Perre ontmoetten elkaar in 2009 als leerkrachten aan de Kunsthumaniora van Turnhout. Samen met celliste Herlinde Verheyden en harpiste Karen Peeters vormen ze het Tirzah Quartet, dat bekend werd dankzij hun interpretaties van de muziek van de Amerikaanse componist John Zorn.

  Als Duo Del Lago spelen Eva en Jan onder meer bravour, klassiek en tango. In de Master showroom voeren ze de luisteraars mee naar Londen tijdens de Eerste Wereldoorlog. Waarom staan financier en filantropist Edgar Speyer en violiste en poëte Leonora von Stoch op het punt hun geliefde Engeland te verlaten?

   

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am