Master website
 • nl
 • en
 • In dit laatste artikel over het Salone del Mobile stellen we nog een paar van de beste nieuwe producten aan je voor. Tegen het einde van het jaar zouden dit allemaal bestsellers moeten zijn!

  B&B Italia Édouard SofaB&BItalia-edouard-sofa

  Op de stand van B&B Italia maakten we kennis met de nieuwe Édouard sofa, een innovatief meubelstuk dat esthetische charme combineert met functionaliteit. Deze sofa werd ontworpen om echte relaxruimtes te creëren die perfect beantwoorden aan zowel de beschikbare plaats als de persoonlijke smaak van de gebruiker.

  Dankzij het brede zitvlak en de hoge rugsteun biedt de Édouard sofa zowel comfort als ergonomische steun. De bekleding is beschikbaar in verschillende soorten stof en leder, waardoor het makkelijk is om een sofa te vinden die helemaal past bij jouw smaak en jouw interieur.

   

  Thonet bijzettafel door een jonge Belgische ontwerper

  6-Thonet

  We besteden altijd graag aandacht aan Belgische designers en hun meubelontwerpen. James Van Vossel studeerde aan Thomas More in Mechelen, net zoals sommige leden van het Master Team. Hij ontwierp de Occasional table 1025 bijzettafel voor Thonet.

  Deze bijzettafel combineert een maximum aan elegantie met een minimalistisch design. Drie houten poten vormen samen een denkbeeldige cirkel op de vloer, terwijl ze boven in het tafelblad een perfecte, bijna naadloze rij van cirkels vormen.

  De Occasional table 1025 is niet alleen speciaal omwille van z’n gesofisticeerd design, maar ook door de hoge graad van afwerking – een indrukwekkend staaltje vakmanschap en innovatieve technologie!

  De Occasional table 1025 is 48 cm hoog en heeft een diameter van 45 cm. Hij is beschikbaar in de varianten es, eik en walnoot.

  Cassina spiegels door Ron Gilad

  Bij Cassina ontdekten we de Deadline serie: een verzameling spiegels door ontwerper Ron Gilad die een duidelijke referentie vormen naar de hedendaagse kunstwereld. Hij beschrijft z’n designs als “een vraagteken over wie we zijn en wat we zien”.

  De collectie bestaat uit verschillende rechthoekige, vierkante en lange spiegels die op een functionele manier je huis aankleden. Eigenlijk bestaat elk exemplaar uit twee spiegels voor elkaar, zodat je twee perspectieven krijgt die de graphics tot leven brengen.

  Elke spiegel zit in een massief essenhouten frame met een natuurlijke of zwart gebeitste afwerking. De zichtbare verbindingen in het hout zetten het MedaMade vakmanschap extra in de verf. Wat we ook heel erg leuk vinden, is het feit dat elke spiegel z’n eigen poëtische, beeldende naam heeft.

  Kristalia bistrot tafel

  Wie al kennis maakte met de Elephant chairs van Kristalia, kijkt ongetwijfeld reikhalzend uit naar het nieuwe item van het Italiaanse design label: de bistrot tafel.

  De schraag van deze prachtige tafel is er in gepolijst of geverfd aluminium met daarop een dun rond blad. Je kan ook kiezen voor de versie met een dubbele basis en rechthoekig blad.

  De bladen van deze veelzijdige tafeltjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en passen werkelijk in elk interieur. Thuis, op kantoor of in de cafetaria: het Master Team is grote fan van Kristalia’s Elephant tables!

  Rimadesio muursysteem Self

  Ledverlichting zagen we op verschillende plaatsen maar we vonden vooral deze combinatie met het muursysteem Self van Rimadesio heel leuk. Heel dit meubelstuk straalt gewoon perfecte harmonie uit. Dit unieke effect wordt bekomen door de hogere rand aan de achterkant, waarachter het licht reflecteert tegen de muur. Absoluut een designstuk dat je in de gaten moet houden!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  We hebben er een maand langer op moeten wachten maar nu zijn ze onmiskenbaar in aantocht: de zomersolden! In augustus ontdek je bij Master Meubel designklassiekers met korting. Wij pikten er alvast enkele favorieten uit.

  Het bericht De Master zomersolden, van kleurexplosies tot stijlvol zwart verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 27, 2020, 6:55 am

  Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.

  Het bericht Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 21, 2020, 9:46 am

  Deze klanten wilden een kleurrijk nieuw interieur voor hun woonkamer. Een mooi voorbeeld van hoe een geslaagd resultaat enkel mogelijk is door samen een weg af te leggen.

  Het bericht Realisatie in Rotterdam: het proces en het resultaat verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 14, 2020, 8:51 am

  Meer dan 25 jaar geleden richtte Jan Te Lintelo zijn eigen merk op. Vandaag brengt Linteloo ontwerpen van grote namen zoals Paola Navona en Piet Boon op de markt. Te Lintelo neemt nooit een blad voor de mond en heeft een duidelijke visie op zijn specialiteit, zoals blijkt uit deze uitspraken.

  Het bericht Linteloo in quotes: “Onze sofa’s zijn om op te leven” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 9, 2020, 5:44 am

  Kom tot rust bij jou thuis. Geniet nu van zomerse voordelen op de volledige collectie van Auping. Ontdek de voorwaarden in onze showroom.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 1, 2020, 6:32 am

  Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne raambekleding en nieuw meubilair.

  Het bericht Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 30, 2020, 6:24 am

  Zoals we de voorbije maanden de nabijheid van de natuur plots beseften, zo gaan we de komende maanden ongetwijfeld de geneugten van een vakantie in eigen land ontdekken. Dankzij deze boeken uit onze Master Shop ben je helemaal voorbereid voor de perfecte staycation. Maar ze zijn ook ideaal leesvoer voor thuis. Enjoy!

  Het bericht Haal alles uit je staycation met deze 5 boekentips verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 15, 2020, 12:31 pm

  Carlo Mollino was een Italiaans architect en ontwerper die in 1973 overleed. Dankzij Aurelio Zanotta, stichter van het bekende Italiaanse designmerk, is zijn meubilair vandaag nog te bewonderen in kantoren en woningen. Ontdek samen met ons het merk Zanotta.

  Het bericht Herontdek Carlo Mollino samen met Zanotta verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 9, 2020, 5:49 pm

  Juni is de openingsmaand van de Vitra Partner Store Antwerp. Schrijf je nu in en ontdek de volledig heringerichte showroom. De interieurinrichting en enkele van de vaste elementen werden ontworpen door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: Welkom in de nieuwe Vitra Partner Store! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 1, 2020, 3:09 pm

  Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair maar ook over de indeling van de beschikbare ruimte.

  Het bericht Realisatie: pied à terre à la plage verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 29, 2020, 5:53 am