Master website
 • nl
 • en
 • In dit laatste artikel over het Salone del Mobile stellen we nog een paar van de beste nieuwe producten aan je voor. Tegen het einde van het jaar zouden dit allemaal bestsellers moeten zijn!

  B&B Italia Édouard SofaB&BItalia-edouard-sofa

  Op de stand van B&B Italia maakten we kennis met de nieuwe Édouard sofa, een innovatief meubelstuk dat esthetische charme combineert met functionaliteit. Deze sofa werd ontworpen om echte relaxruimtes te creëren die perfect beantwoorden aan zowel de beschikbare plaats als de persoonlijke smaak van de gebruiker.

  Dankzij het brede zitvlak en de hoge rugsteun biedt de Édouard sofa zowel comfort als ergonomische steun. De bekleding is beschikbaar in verschillende soorten stof en leder, waardoor het makkelijk is om een sofa te vinden die helemaal past bij jouw smaak en jouw interieur.

   

  Thonet bijzettafel door een jonge Belgische ontwerper

  6-Thonet

  We besteden altijd graag aandacht aan Belgische designers en hun meubelontwerpen. James Van Vossel studeerde aan Thomas More in Mechelen, net zoals sommige leden van het Master Team. Hij ontwierp de Occasional table 1025 bijzettafel voor Thonet.

  Deze bijzettafel combineert een maximum aan elegantie met een minimalistisch design. Drie houten poten vormen samen een denkbeeldige cirkel op de vloer, terwijl ze boven in het tafelblad een perfecte, bijna naadloze rij van cirkels vormen.

  De Occasional table 1025 is niet alleen speciaal omwille van z’n gesofisticeerd design, maar ook door de hoge graad van afwerking – een indrukwekkend staaltje vakmanschap en innovatieve technologie!

  De Occasional table 1025 is 48 cm hoog en heeft een diameter van 45 cm. Hij is beschikbaar in de varianten es, eik en walnoot.

  Cassina spiegels door Ron Gilad

  Bij Cassina ontdekten we de Deadline serie: een verzameling spiegels door ontwerper Ron Gilad die een duidelijke referentie vormen naar de hedendaagse kunstwereld. Hij beschrijft z’n designs als “een vraagteken over wie we zijn en wat we zien”.

  De collectie bestaat uit verschillende rechthoekige, vierkante en lange spiegels die op een functionele manier je huis aankleden. Eigenlijk bestaat elk exemplaar uit twee spiegels voor elkaar, zodat je twee perspectieven krijgt die de graphics tot leven brengen.

  Elke spiegel zit in een massief essenhouten frame met een natuurlijke of zwart gebeitste afwerking. De zichtbare verbindingen in het hout zetten het MedaMade vakmanschap extra in de verf. Wat we ook heel erg leuk vinden, is het feit dat elke spiegel z’n eigen poëtische, beeldende naam heeft.

  Kristalia bistrot tafel

  Wie al kennis maakte met de Elephant chairs van Kristalia, kijkt ongetwijfeld reikhalzend uit naar het nieuwe item van het Italiaanse design label: de bistrot tafel.

  De schraag van deze prachtige tafel is er in gepolijst of geverfd aluminium met daarop een dun rond blad. Je kan ook kiezen voor de versie met een dubbele basis en rechthoekig blad.

  De bladen van deze veelzijdige tafeltjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en passen werkelijk in elk interieur. Thuis, op kantoor of in de cafetaria: het Master Team is grote fan van Kristalia’s Elephant tables!

  Rimadesio muursysteem Self

  Ledverlichting zagen we op verschillende plaatsen maar we vonden vooral deze combinatie met het muursysteem Self van Rimadesio heel leuk. Heel dit meubelstuk straalt gewoon perfecte harmonie uit. Dit unieke effect wordt bekomen door de hogere rand aan de achterkant, waarachter het licht reflecteert tegen de muur. Absoluut een designstuk dat je in de gaten moet houden!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am