Master website
 • nl
 • en
 • In deze aaneengesloten ruimte creëerden we harmonie met Belgische, Nederlandse en Italiaanse designklassiekers. Het opvallendste element is ongetwijfeld de indrukwekkende, op maat gemaakte wandkast met plaats voor televisie, boeken, accessoires en een gezellige open haard.

  Stijvol salon

  De basis voor het salon zijn de wandkast en het luxueuze 2605 tapijt van het Nederlandse Van Besouw. Daar voelen stijlvolle meubelen zoals de Tekton Sofa van het Belgische Sur & Plus en de populaire DePadova Sen salontafels zich uiteraard onmiddellijk thuis. Niet te missen in het salon is de Carl Hansen Shell Chair. Met zijn gevleugeld zitvlak, drie elegante poten en laag zitvlak valt hij ongetwijfeld in elk interieur op.

  Kastenwand met open haard

  Het pronkstuk in deze ruimte is natuurlijk de kastenwand. Daarin zijn niet enkel de televisie, leggers en kasten verwerkt maar ook een bio-ethanhol haard. Hiervoor combineerden we in ons Master atelier onderdelen uit de Load It en Modern collecties van Porro met eigen maatwerk voor de kast onderaan.

  Voor open haarden werkt Master Meubel samen met De Backer Haarden uit het naburige Lille. Er zijn verschillende mogelijkheden om te genieten van de gezelligheid en warmte van vuur in de woning. Gas en hout zijn de bekendste. Als er geen gas aanwezig is of wanneer er geen rookkanaal gemaakt kan worden, is bio-ethanol een uitstekend en sfeervol alternatief.

  Nederlands en Italiaans design in de eetkamer

  Naast het salon maakten we een ruimte om te eten en te werken. De massief eikenhouten eetkamertafel werd door Bart Lens ontworpen voor het Nederlandse Van Rossum. Ze is verkrijgbaar in drie standaardmaten en op maat. De kleurrijke Vitra Eames DSR Plastic Chairs met hun opvallende Eiffeltorenonderstel werden speciaal voor eetkamers gemaakt. DSR staat namelijk voor Dining height Side chair with Rod base. De Porro Inlay tenslotte is niet alleen een mooie en opvallende maar ook praktische kast.

  Finishing touches

  The devil is in the details. Ter decoratie kozen de klanten enkele stijlvolle items uit onze Master Shop. De liefde voor dieren blijkt uit de verschillende maten Birds van Architectmade en de uil uit de collectie Birds by Toikka van Iittala.

  De charmante Desk Clock, door George Nelson ontworpen voor Vitra, kreeg een mooi plaatsje in de wandkast boven de open haard. Net zoals enkele ultramarijn blauwe limited edition Kivi theelichtjes van Iittala en de zwarte Joy schaal van Alessi. Zowel de rails als de gordijnen zijn van Silent Gliss, de klanten kozen voor Colorama, een sobere witte stof die perfect past binnen een strak interieur zoals het deze.

  Silent Gliss Colorama

  Zelf een interieur dat je (opnieuw) wil inrichten?

  Contacteer ons om samen jouw project te bekijken.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am