Master website
 • nl
 • en
 • Andere meubels geven een ruimte een compleet andere look en sfeer. Maar dat kan ook met kleine aanpassingen. The devil is dan misschien in the details, daar ligt ook interieursgelukzaligheid verscholen.

  De woning waar de foto’s hieronder genomen werden, zit vol met zulke ingenieuze details. Een eenvoudig houten bankje in een verloren hoekje is niet bepaald de grootste verdienste van een interieurarchitect. Maar plaats er een opvallend oranje kussen op en je hebt plots een gezellige eye-catcher.

  Hetzelfde geldt voor de prachtige Bowls van When Objects Work. Zij complementeren de tafel en stoelen van MDF Italia in de woonkamer perfect. Tegelijk doorbreken ze het strakke witte patroon. Voeg enkele planten toe, zoals in de keuken aan het eiland met de hay AAS krukken, en je krijgt onmiddellijk leven in je interieur.

   

  WIST JE DAT? Het spreekwoord ‘the devil is in the details’ is afgeleid van ‘God is in the detail’. Het is niet duidelijk wie die laatste zin voor het eerst gebezigd heeft. Toen Ludwig Mies van der Rohe in 1969 stierf, wees The New York Times hem aan als de bedenker. Ondertussen wordt algemeen aangenomen dat dat niet klopt. Een eerdere Franse versie, ‘le bon Dieu est dans le détail’, zou voor het eerst uit de pen van de grote schrijver Gustave Flaubert gevloeid zijn.

   

  Staande en hangende details

  In het salon wordt je aandacht onvermijdelijk naar het houten bijzetblokje van Riva getrokken, naast de Sen bijzettafeltjes van DePadova. Het past wonderwel bij de LC fauteuils van Maarten van Severen. Iets doet ons vermoeden dat hij deze combinatie wel hadden kunnen smaken.

  Details zijn niet louter accessoires die je op een tafel of in een kast zet. Ook de schattige lampjes van Flos voegt extra cachet toe aan de ruimte. Opnieuw tonen de stoelen en tafel van MDF Italia dat ze graag gecombineerd worden met andere merken. Tenminste door mensen die oog hebben voor de details…

  Zelf je interieur pimpen met enkele details?

  Win gerust advies in bij onze interieurarchitecten. Of bezoek de MasterShop, in een speciaal ingerichte hoek van onze showroom.

  Gallery Widget

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am