Master website
 • nl
 • en
 • Sommige klanten steunen volledig op het deskundig advies van het Master team voor hun interieurinrichting. Anderen hebben al een duidelijk beeld van wat ze willen voor ze onze showroom binnenstappen. Deze klanten wilden modernere meubels voor hun traditioneler huis en toonden een duidelijke voorkeur voor Italiaans design. In het verleden hadden ze al een aantal zaken bij Master Meubel gekocht en overtuigd van de persoonlijke service en de kwaliteit van onze producten, keerden ze terug voor hun nieuwe inrichting. Ze werden begeleid door interieurarchitecte Karlien.¬†

  Woonkamer

  In de karakteristieke woonkamer met massieve eiken balken en een grove stenen vloer kozen de klanten voor zitmeubelen van Minotti: een Allen sofa en twee Hopper fauteuils. Met hun subtiel lijnenspel contrasteren ze mooi met de natuurlijke elementen van de kamer. De futuristische hangende stoel in de hoek van de woonkamer is de Adelta Bubble Chair uit 1968, ontworpen door Eero Aarnio.

  Keuken

  De strakke witte keuken werd toepasselijk voorzien van een eethoek van MDF Italia, bestaande uit zes tijdloze en comfortabele Flow Chairs en een prachtige S-Table, ontworpen door de Belg Xavier Lust.

  Italiaans design

  De voorkeur voor Italiaans design werd doorgetrokken in de andere vertrekken van het huis. In de gezellige leeshoek met uitzicht op de tuin combineerden we de Minotti Allen sofa met twee kunstzinnige Minotti Cesar bijzettafeltjes. Een donkere Minotti Allen zorgt in de televisiekamer op de eerste verdieping voor uren comfortabel kijkgenot.

  Wittinten

  Eenmaal de meubels gekozen waren, kon de zoektocht naar de juiste wittinten voor de stoffen en leders beginnen. Ook hier werden de knopen snel doorgehakt aangezien onze klanten goed wisten wat ze wilden. Een van de moeilijkere keuzes was die van de kleur van het tuigleder van de acht Matteo Grassi Aretè stoelen. De wittint die onze klanten in gedachten hadden, was namelijk net uit de collectie gehaald. Toch slaagden we er in de stoelen in deze lederuitvoering te leveren, uiteraard tot grote tevredenheid van onze klanten.

  Heb je zelf ook plannen voor een nieuw interieur? Dan ben je aan het goede adres bij Master Meubel! Aarzel niet en contacteer ons of bezoek onze showroom. Tot binnenkort!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  6 oktober 2020 was de honderdste geboortedag van de Italiaanse meester Vico Magistretti, die in 2006 overleed. Fritz Hansen brengt met een gelimiteerde editie van de iconische Carimate stoel een treffende hommage.

  Het bericht Fritz Hansen eert Vico Magistretti en zijn Carimate stoel verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 23, 2020, 7:35 am

  We gaan ongetwijfeld een van de meest bevreemdende eindejaarsperiodes ooit tegemoet. Kerstfeesten met de hele familie, massaal aftellen naar het nieuwe jaar, genieten van een glühwein bij de kerstboomverbranding: de winter lijkt wel uitgesteld tot volgend jaar. Master Meubel heeft echter alles in huis om het ook thuis buiten gezellig te maken. We houden het […]

  Het bericht Gezellig samen buiten in de winter verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 16, 2020, 6:24 pm

  Een jaar na de opening hebben we onze slaapstudio helemaal vernieuwd. Je ontdekt er matrassen, boxsprings, lattenbodems en nog veel meer. Zolang je onze matrassen niet in de showroom kunt uitproberen, heb je de mogelijkheid om dat thuis te doen. Laat je alvast inspireren door de keuzes van ons team.

  Het bericht Exclusieve preview: ontdek onze nieuwe slaapstudio verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 16, 2020, 9:39 am

  In de Master showroom vind je design meubilair uit de vier windhoeken. Maar we beschikken ook over een team interieurarchitecten en vaklui in de Master Ateliers. Samen bieden ze je een volledige service, van advies bij je eerste plannen tot de laatste afwerking. Voor deze modernistische villa haalden we samen met de bewoners letterlijk en […]

  Het bericht Realisatie: Met respect voor de bestaande architectuur verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 9, 2020, 9:04 am

  Aaah, de herfst! Heerlijk seizoen om je in je cocoon te nestelen en te kijken hoe de bomen hun bladeren verliezen. Voor wie dit klinkt als een dagdroom, heeft Jori de Daydreamer uitgebracht. Ontdek hem nu in onze showroom!

  Het bericht Daydreamer: ode van Jori aan de nestelaar, nu in de Master showroom verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 3, 2020, 6:41 pm

  Geniet nu van de Home stories acties van Vitra. Acties geldig van 1 november 2020 tot 31 januari 2021.

  Het bericht Vitra acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 25, 2020, 6:58 am

  Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer met openhaard en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

  Het bericht Laat je inspireren door het Master Appartement verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 1:01 pm

  Opdat jij gezellig zou kunnen tafelen met de feestdagen biedt Walter Knoll nu een korte levertermijn aan op de  Sheru chair. De levertermijn bedraagt nu 3 weken vanaf bestelling.

  Het bericht Walter Knoll actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:11 am

  De FM06 fauteuil is de rest van het jaar, tot 31 december 2020 verkrijgbaar met 15% korting en de Wire FM06 zwart/wit met standaard stoffering (zwart/mineral) is nu in 1 week leverbaar.

  Het bericht Pastoe actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:04 am

  Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes en beeldjes om cadeau te geven.

  Het bericht Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 19, 2020, 8:01 am