Master website
 • nl
 • en
 • Sommige klanten steunen volledig op het deskundig advies van het Master team voor hun interieurinrichting. Anderen hebben al een duidelijk beeld van wat ze willen voor ze onze showroom binnenstappen. Deze klanten wilden modernere meubels voor hun traditioneler huis en toonden een duidelijke voorkeur voor Italiaans design. In het verleden hadden ze al een aantal zaken bij Master Meubel gekocht en overtuigd van de persoonlijke service en de kwaliteit van onze producten, keerden ze terug voor hun nieuwe inrichting. Ze werden begeleid door interieurarchitecte Karlien. 

  Woonkamer

  In de karakteristieke woonkamer met massieve eiken balken en een grove stenen vloer kozen de klanten voor zitmeubelen van Minotti: een Allen sofa en twee Hopper fauteuils. Met hun subtiel lijnenspel contrasteren ze mooi met de natuurlijke elementen van de kamer. De futuristische hangende stoel in de hoek van de woonkamer is de Adelta Bubble Chair uit 1968, ontworpen door Eero Aarnio.

  Keuken

  De strakke witte keuken werd toepasselijk voorzien van een eethoek van MDF Italia, bestaande uit zes tijdloze en comfortabele Flow Chairs en een prachtige S-Table, ontworpen door de Belg Xavier Lust.

  Italiaans design

  De voorkeur voor Italiaans design werd doorgetrokken in de andere vertrekken van het huis. In de gezellige leeshoek met uitzicht op de tuin combineerden we de Minotti Allen sofa met twee kunstzinnige Minotti Cesar bijzettafeltjes. Een donkere Minotti Allen zorgt in de televisiekamer op de eerste verdieping voor uren comfortabel kijkgenot.

  Wittinten

  Eenmaal de meubels gekozen waren, kon de zoektocht naar de juiste wittinten voor de stoffen en leders beginnen. Ook hier werden de knopen snel doorgehakt aangezien onze klanten goed wisten wat ze wilden. Een van de moeilijkere keuzes was die van de kleur van het tuigleder van de acht Matteo Grassi Aretè stoelen. De wittint die onze klanten in gedachten hadden, was namelijk net uit de collectie gehaald. Toch slaagden we er in de stoelen in deze lederuitvoering te leveren, uiteraard tot grote tevredenheid van onze klanten.

  Heb je zelf ook plannen voor een nieuw interieur? Dan ben je aan het goede adres bij Master Meubel! Aarzel niet en contacteer ons of bezoek onze showroom. Tot binnenkort!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am