Master website
 • nl
 • en
 • De eigenaars van dit huis wilden de grootsheid en wijdsheid van de natuur binnentrekken in hun woning. Om dat niet te verstoren, was een keuze van de juiste meubels dan ook erg belangrijk.

  De hoge plafonds en hoge vensters zorgen voor veel licht en een maximaal ruimtegevoel in deze woning. De gietvloer creëert eenheid en contrasteert mooi met de warme en huiselijke sfeer die de houten wanden in gerookte eik oproepen. Voor de interieurinrichting werkte Master interieurarchitecte Isabelle samen met het Antwerpse interieurarchitectuurbureau studio8.

  In de kamer met haard achteraan werd gekozen voor een Cassina Moov sofa. Het lichte en luchtige ontwerp van Piero Lissoni verzekert een maximale transparantie naar en een prachtig uitzicht op de achterliggende velden en de groene natuur.

  In de nabijgelegen televisiehoek, die gescheiden is van de ruimte door een houten wand en een lager plafond, werd daarentegen geopteerd voor de ruimtevullende Linteloo Hamptons. De comfortabele kussens zorgen voor extra gezelligheid en de lichte tint van de zetel contrasteert met de houten wanden van de ruimte.

  Aards en warm, zoals de natuur

  De robuuste e15 Fayland tafel werd oorspronkelijk ontworpen voor een project in de Engelse country side. Ze is dan ook perfect geschikt om hier de natuur van de omgeving te benadrukken en het geheel een aards en warm karakter te geven. De luchtige Vitra Wire Chairs zorgen voor een speels en open gevoel.

  Tegenover de Fayland werd de open Wind kast van Rimadesio geplaatst, zodat de prachtige natuurlijke muren zichtbaar bleven. Door de kast te vullen met objecten in zachte kleuren ontstaat een fris palet.

  In de ontbijthoek tenslotte bevindt zich een Vitra Guéridon. De krachtige vormentaal van deze ronde tafel met karakteristieke poten zorgt er voor dat je vanuit verschillende posities toch optimaal van het uitzicht en de natuur blijft genieten. Zo geeft ze ook voldoende tegengewicht voor de keuken, die uitgevoerd is in gerookt eiken en een betonnen keukenblad heeft.

  Contacteer ons voor meer interieur advies!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am