Master website
 • nl
 • en
 • Het comfort, de uitstraling, de kwaliteit... Er zijn honderd redenen om een bepaald meubel te keuzen voor jouw interieur. Maar weet je ook waarom de ontwerpers en producenten hun meubels zo hebben vorm gegeven? In deze realisatie vertellen ze zelf meer over dit interieur.

  Eetkamer

  Vitra .03 stoelen, Maarten Van Severen, 1998

  “Het populairste ontwerp van Maarten Van Severen is en blijft de .03 stoel: wereldwijd een designklassieker zonder meer.”
  Hadewijch Ceulemans in Belgium’s Best Design

  Moooi Random hanglampen, Bertjan Pot, 2002

  “Een glasvezel draad, in hars gedoopt, die willekeurig rond een grote ballon wordt gedraaid. Klinkt simpel maar ik heb er drie jaar aan gewerkt.”
  Bertjan Pot op zijn website

  Kasthall tapijt

  “Om een Kasthall tapijt te maken, zijn er verschillende ingrediënten nodig: grote expertise en vakmanschap, de mooiste natuurlijke materialen ter wereld en een uitstekend begrip van design. Onze motivatie: perfectie en passie.”
  De Kasthall-website

  Zithoek met Tufty Time

  B&B Italia Tufty Time sofa, Patricia Urquiola, 2005

  “Ik wou terugkeren naar de gestoffeerde en Chesterfieldachtige sofa’s en daarbij speciaal aandacht besteden aan de nieuwe interpretaties uit de jaren zestig en zeventig, die ik erg hoog acht.”
  Patricia Urquiola op de B&B Italia-website

  Casalis tapijt

  “Casalis staat voor nieuwsgierigheid, respect en innovatie. Een bewuste keuze.”
  De Casalis-website

  B&B Italia Lithos bijzettafel, Antonio Citterio, 2010

  “Vierkant, rechthoekig of rond, in het midden van de kamer of naast de sofa, de kleine Lithos-tafels zijn beschikbaar met een blad in zwart, wit, groen, donker en travertijn marmer.”
  De B&B Italia-website

  Keuken

  Vitra Plastic Eames Chairs, Charles & Ray Eames, 1950

  “Een van onze belangrijkste doelen als meubelontwerpers is zoveel mogelijk van het beste beschikbaar maken voor het grootste aantal mensen voor de laagste prijs.”
  Charles & Ray Eames op de Vitra-website

  Zithoek met Rambla

  Sur & Plus Rambla sofa, Roel Vandebeek, 2006

  “Deze sofa doet dienst als een ontmoetingsplaats. Dankzij de verschillende standen van de armleuningen creëer je een uniek zitlandschap met extra plek.”
  Roel Vandebeek op zijn website

  Kasthall tapijt

  “De Kasthall-fabriek in Kinna, in het westen van Zweden, ontwerpt en produceert sinds 1889 tapijten en stoffen vloerbedekkingen voor interieur design in de hele wereld.”
  De Kasthall-website

  Minotti Cesar bijzettafel, Rodolfo Dordoni, 2014

  “Toen ik bij Minotti begon, heb ik gesuggereerd minder te focussen op individuele producten en meer op de context van de producten. Het gaat niet om de bijzettafel, wel over het huis waar de bijzettafel zich bevindt.”
  Rodolfo Dordoni in Dear Magazin

  Vitra Coffee Table, Isamu Noguchi, 1994

  “Voor zijn Coffee Table vertaalde Isamu Noguchi de biomorfe esthetiek van zijn beeldhouwwerken naar een meubelstuk. Waarschijnlijk daarom beschouwde hij deze tafel als zijn beste ontwerp.”
  De Vitra-website

  Bureaustoel

  Vitra Eames Aluminium Chair, Charles & Ray Eames, 1958

  “De lichte stoelen van de Eames Aluminum Group zijn sinds hun introductie in 1958 een populair ontwerp. Ze zijn populair in interieurs maar de inspiratie voor het ontwerp kwam er door de behoefte aan kwaliteitsvolle buitenstoelen.”
  Eames Office-website

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am