Master website
 • nl
 • en
 •  

  Donderdagavond 17 november vereren Piero Lissoni, de legendarische Italiaanse ontwerper en architect, en Demetrio Apolloni, CEO van Knoll, Master Meubel met een bezoek. Ze gaan in debat met elkaar over design en stellen de nieuwe Knoll Avio Sofa, een ontwerp van Lissoni, voor.

  Lissoni ontwierp meubelen voor tal van grote Italiaanse merken, waaronder recent dus nog Knoll. Daarnaast staat hij bekend om de luxueuze interieurs die hij ontwierp voor hotels, jachten, flagshipstores, restaurants en concertzalen over de hele wereld. In 2005 werd hij opgenomen in de Interior Design Hall of Fame in New York.

  Donderdag 17 november in de Master showroom

  Naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe Knoll Avio Sofa, die je binnenkort kunt ontdekken in onze showroom, gaat Piero Lissoni op donderdagavond 17 november in debat met Demetrio Apolloni, CEO van Knoll. Hij gaat uitvoerig in op zijn visie op design. Daarnaast beantwoordt hij vragen die het publiek hem op voorhand kan bezorgen. Het wordt dan ook ongetwijfeld een leerrijke en interactieve sessie in het decor van onze showroom.

  “Mijn referentiepunten zijn Mies van der Rohe, Eero Saarinen, Florence Knoll”, vertelt Lissoni op de website van Knoll. “Namen die een enorm belang hebben voor iedereen die werkt in het design. Nochtans denk ik dat we ons niet moeten verstoppen in de schaduw van de grote meesters. Je moet je altijd afstemmen op de wereld van vandaag, zonder van erfgoed de enige maatstaf te maken waaraan de toekomst zich moet spiegelen.”

  Inschrijven verplicht

  Wegens het beperkt aantal plaatsen is inschrijven voor het event verplicht. Geef HIER je naam, email adres en het aantal personen door dat op donderdag 17 november het debat tussen Piero Lissoni en Demetrio Apolloni wil bijwonen. Engelstalige vragen voor de designer kun je onderaan invullen.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  We hebben er een maand langer op moeten wachten maar nu zijn ze onmiskenbaar in aantocht: de zomersolden! In augustus ontdek je bij Master Meubel designklassiekers met korting. Wij pikten er alvast enkele favorieten uit.

  Het bericht De Master zomersolden, van kleurexplosies tot stijlvol zwart verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 27, 2020, 6:55 am

  Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.

  Het bericht Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 21, 2020, 9:46 am

  Deze klanten wilden een kleurrijk nieuw interieur voor hun woonkamer. Een mooi voorbeeld van hoe een geslaagd resultaat enkel mogelijk is door samen een weg af te leggen.

  Het bericht Realisatie in Rotterdam: het proces en het resultaat verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 14, 2020, 8:51 am

  Meer dan 25 jaar geleden richtte Jan Te Lintelo zijn eigen merk op. Vandaag brengt Linteloo ontwerpen van grote namen zoals Paola Navona en Piet Boon op de markt. Te Lintelo neemt nooit een blad voor de mond en heeft een duidelijke visie op zijn specialiteit, zoals blijkt uit deze uitspraken.

  Het bericht Linteloo in quotes: “Onze sofa’s zijn om op te leven” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 9, 2020, 5:44 am

  Kom tot rust bij jou thuis. Geniet nu van zomerse voordelen op de volledige collectie van Auping. Ontdek de voorwaarden in onze showroom.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 1, 2020, 6:32 am

  Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne raambekleding en nieuw meubilair.

  Het bericht Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 30, 2020, 6:24 am

  Zoals we de voorbije maanden de nabijheid van de natuur plots beseften, zo gaan we de komende maanden ongetwijfeld de geneugten van een vakantie in eigen land ontdekken. Dankzij deze boeken uit onze Master Shop ben je helemaal voorbereid voor de perfecte staycation. Maar ze zijn ook ideaal leesvoer voor thuis. Enjoy!

  Het bericht Haal alles uit je staycation met deze 5 boekentips verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 15, 2020, 12:31 pm

  Carlo Mollino was een Italiaans architect en ontwerper die in 1973 overleed. Dankzij Aurelio Zanotta, stichter van het bekende Italiaanse designmerk, is zijn meubilair vandaag nog te bewonderen in kantoren en woningen. Ontdek samen met ons het merk Zanotta.

  Het bericht Herontdek Carlo Mollino samen met Zanotta verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 9, 2020, 5:49 pm

  Juni is de openingsmaand van de Vitra Partner Store Antwerp. Schrijf je nu in en ontdek de volledig heringerichte showroom. De interieurinrichting en enkele van de vaste elementen werden ontworpen door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: Welkom in de nieuwe Vitra Partner Store! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 1, 2020, 3:09 pm

  Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair maar ook over de indeling van de beschikbare ruimte.

  Het bericht Realisatie: pied à terre à la plage verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 29, 2020, 5:53 am