Master website
 • nl
 • en
 •  

  Donderdagavond 17 november vereren Piero Lissoni, de legendarische Italiaanse ontwerper en architect, en Demetrio Apolloni, CEO van Knoll, Master Meubel met een bezoek. Ze gaan in debat met elkaar over design en stellen de nieuwe Knoll Avio Sofa, een ontwerp van Lissoni, voor.

  Lissoni ontwierp meubelen voor tal van grote Italiaanse merken, waaronder recent dus nog Knoll. Daarnaast staat hij bekend om de luxueuze interieurs die hij ontwierp voor hotels, jachten, flagshipstores, restaurants en concertzalen over de hele wereld. In 2005 werd hij opgenomen in de Interior Design Hall of Fame in New York.

  Donderdag 17 november in de Master showroom

  Naar aanleiding van het verschijnen van de nieuwe Knoll Avio Sofa, die je binnenkort kunt ontdekken in onze showroom, gaat Piero Lissoni op donderdagavond 17 november in debat met Demetrio Apolloni, CEO van Knoll. Hij gaat uitvoerig in op zijn visie op design. Daarnaast beantwoordt hij vragen die het publiek hem op voorhand kan bezorgen. Het wordt dan ook ongetwijfeld een leerrijke en interactieve sessie in het decor van onze showroom.

  “Mijn referentiepunten zijn Mies van der Rohe, Eero Saarinen, Florence Knoll”, vertelt Lissoni op de website van Knoll. “Namen die een enorm belang hebben voor iedereen die werkt in het design. Nochtans denk ik dat we ons niet moeten verstoppen in de schaduw van de grote meesters. Je moet je altijd afstemmen op de wereld van vandaag, zonder van erfgoed de enige maatstaf te maken waaraan de toekomst zich moet spiegelen.”

  Inschrijven verplicht

  Wegens het beperkt aantal plaatsen is inschrijven voor het event verplicht. Geef HIER je naam, email adres en het aantal personen door dat op donderdag 17 november het debat tussen Piero Lissoni en Demetrio Apolloni wil bijwonen. Engelstalige vragen voor de designer kun je onderaan invullen.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am