Master website
 • nl
 • en
 • Master Meubel stelt haar outdoor collectie voor tijdens het Outdoorweekend op 18 en 19 maart. Het concert van het Tirzah Quartet met acteur Tom Van Landuyt is volzet.

  Bij Master Meubel begint de lente enkele dagen vroeger. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart bent u welkom om onder het genot van een glaasje bubbels in onze showroom onze collectie outdoor meubelen te bewonderen en uit te proberen. U ontdekt er onder meer comfortabele ligbedden, prachtige tuintafels en gezellige zithoekcombinaties van merken zoals Extremis, Paola Lenti en Hay. Ook de gloednieuwe Husk outdoor collectie van B&B Italia staat ondertussen in onze showroom.

  Tussen Liefde en Lente tijdens het outdoorweekend

  Het muzikale hoogtepunt van het outdoorweekend wordt ongetwijfeld het optreden van het Tirzah Quartet samen met acteur Tom Van Landuyt. Tirzah brengt de filmmuziek van John Zorn tot leven in een unieke bezetting van viool, harp, cello en (bas)gitaar. Ze kregen de exclusieve toestemming van de Amerikaanse componist om zijn filmmuziek uit te voeren. Van Landuyt speelde hoofdrollen in Vlaamse en Nederlandse televisieseries zoals ‘Team Spirit’, ‘Zone Stad’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast speelt en schrijft hij theater en bracht hij een Engelstalige en een Nederlandstalige soloplaat uit.

  Tirzah Quartet outdoorweekend

  Tirzah Quartet en Tom Van Landuyt brengen ‘Tussen Liefde en Lente’, waarin muziek en gedichten versmelten in een kleurig pallet van hartverwarmende klanken. Master Meubel krijgt daarmee de primeur voor dit nieuwe programma, waarmee Tirzah en Van Landuyt de rest van het seizoen zullen touren.

  Aperitiefconcert volzet

  Wegens groot succes is het helaas niet meer mogelijk plaatsen te reserveren voor dit aperitiefconcert tijdens ons outdoorweekend. Wel kunt u zich inschrijven op onze mailinglijst. Zo wordt u op de hoogte gehouden van volgende concerten, waarvan de eerste nog voor de zomer. En uiteraard bent u zaterdag 18 en zondag 19 maart de hele dag welkom in onze showroom om ons aanbod aan buitenmeubelen te ontdekken.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  We hebben er een maand langer op moeten wachten maar nu zijn ze onmiskenbaar in aantocht: de zomersolden! In augustus ontdek je bij Master Meubel designklassiekers met korting. Wij pikten er alvast enkele favorieten uit.

  Het bericht De Master zomersolden, van kleurexplosies tot stijlvol zwart verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 27, 2020, 6:55 am

  Je tuin en terras zijn een rechtstreeks ticket naar dat heerlijke vakantiegevoel. We verzamelden alles voor die zalige zomeravonden en goten het in een handig boodschappenlijstje.

  Het bericht Zo breng je lange zomeravonden buiten in stijl door verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 21, 2020, 9:46 am

  Deze klanten wilden een kleurrijk nieuw interieur voor hun woonkamer. Een mooi voorbeeld van hoe een geslaagd resultaat enkel mogelijk is door samen een weg af te leggen.

  Het bericht Realisatie in Rotterdam: het proces en het resultaat verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 14, 2020, 8:51 am

  Meer dan 25 jaar geleden richtte Jan Te Lintelo zijn eigen merk op. Vandaag brengt Linteloo ontwerpen van grote namen zoals Paola Navona en Piet Boon op de markt. Te Lintelo neemt nooit een blad voor de mond en heeft een duidelijke visie op zijn specialiteit, zoals blijkt uit deze uitspraken.

  Het bericht Linteloo in quotes: “Onze sofa’s zijn om op te leven” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 9, 2020, 5:44 am

  Kom tot rust bij jou thuis. Geniet nu van zomerse voordelen op de volledige collectie van Auping. Ontdek de voorwaarden in onze showroom.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: July 1, 2020, 6:32 am

  Een huis inrichten kan op korte tijd maar je interieur kan ook door de jaren heen evolueren. Deze klanten combineren onder meer Afrikaanse kunst, eigen keramiek, vintage klassiekers, moderne raambekleding en nieuw meubilair.

  Het bericht Realisatie: keramiek, kunst en klassiekers verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 30, 2020, 6:24 am

  Zoals we de voorbije maanden de nabijheid van de natuur plots beseften, zo gaan we de komende maanden ongetwijfeld de geneugten van een vakantie in eigen land ontdekken. Dankzij deze boeken uit onze Master Shop ben je helemaal voorbereid voor de perfecte staycation. Maar ze zijn ook ideaal leesvoer voor thuis. Enjoy!

  Het bericht Haal alles uit je staycation met deze 5 boekentips verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 15, 2020, 12:31 pm

  Carlo Mollino was een Italiaans architect en ontwerper die in 1973 overleed. Dankzij Aurelio Zanotta, stichter van het bekende Italiaanse designmerk, is zijn meubilair vandaag nog te bewonderen in kantoren en woningen. Ontdek samen met ons het merk Zanotta.

  Het bericht Herontdek Carlo Mollino samen met Zanotta verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 9, 2020, 5:49 pm

  Juni is de openingsmaand van de Vitra Partner Store Antwerp. Schrijf je nu in en ontdek de volledig heringerichte showroom. De interieurinrichting en enkele van de vaste elementen werden ontworpen door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: Welkom in de nieuwe Vitra Partner Store! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: June 1, 2020, 3:09 pm

  Dit weekendverblijf aan de kust laat perfect zien waarom het een goed idee is om ons zo vroeg mogelijk bij je plannen te betrekken. Samen met de klant dachten we niet alleen na over het meubilair maar ook over de indeling van de beschikbare ruimte.

  Het bericht Realisatie: pied à terre à la plage verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: May 29, 2020, 5:53 am