Master website
 • nl
 • en
 • Master Meubel stelt haar outdoor collectie voor tijdens het Outdoorweekend op 18 en 19 maart. Het concert van het Tirzah Quartet met acteur Tom Van Landuyt is volzet.

  Bij Master Meubel begint de lente enkele dagen vroeger. Op zaterdag 18 en zondag 19 maart bent u welkom om onder het genot van een glaasje bubbels in onze showroom onze collectie outdoor meubelen te bewonderen en uit te proberen. U ontdekt er onder meer comfortabele ligbedden, prachtige tuintafels en gezellige zithoekcombinaties van merken zoals Extremis, Paola Lenti en Hay. Ook de gloednieuwe Husk outdoor collectie van B&B Italia staat ondertussen in onze showroom.

  Tussen Liefde en Lente tijdens het outdoorweekend

  Het muzikale hoogtepunt van het outdoorweekend wordt ongetwijfeld het optreden van het Tirzah Quartet samen met acteur Tom Van Landuyt. Tirzah brengt de filmmuziek van John Zorn tot leven in een unieke bezetting van viool, harp, cello en (bas)gitaar. Ze kregen de exclusieve toestemming van de Amerikaanse componist om zijn filmmuziek uit te voeren. Van Landuyt speelde hoofdrollen in Vlaamse en Nederlandse televisieseries zoals ‘Team Spirit’, ‘Zone Stad’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast speelt en schrijft hij theater en bracht hij een Engelstalige en een Nederlandstalige soloplaat uit.

  Tirzah Quartet outdoorweekend

  Tirzah Quartet en Tom Van Landuyt brengen ‘Tussen Liefde en Lente’, waarin muziek en gedichten versmelten in een kleurig pallet van hartverwarmende klanken. Master Meubel krijgt daarmee de primeur voor dit nieuwe programma, waarmee Tirzah en Van Landuyt de rest van het seizoen zullen touren.

  Aperitiefconcert volzet

  Wegens groot succes is het helaas niet meer mogelijk plaatsen te reserveren voor dit aperitiefconcert tijdens ons outdoorweekend. Wel kunt u zich inschrijven op onze mailinglijst. Zo wordt u op de hoogte gehouden van volgende concerten, waarvan de eerste nog voor de zomer. En uiteraard bent u zaterdag 18 en zondag 19 maart de hele dag welkom in onze showroom om ons aanbod aan buitenmeubelen te ontdekken.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am