Master website
 • nl
 • en
 • De meubelbeurs in Milaan, de grootste ter wereld, is de ideale plek om nieuwe trends en producten op te pikken. Ontdek hier de hoogtepunten van het Master team, waarvan je er ongetwijfeld binnenkort ook in onze showroom gaat vinden.

  Nieuwe boekenrekken van Cassina en DePadova

  De showroom van Cassina werd speciaal voor deze beurs opnieuw ingericht. Eyecatchers hier waren de diepere versie van de klassieke Maralunga fauteuil in cognackleur, een heruitgave van de Feltri stoel van Gaetano Pesce en de uitbreiding van de Infinito boekenkast. Dankzij de samenwerking met de Deense MA/U Studio, die een jaar geleden in Milaan werd voorgesteld, kon ook DePadova een nieuw boekenrek presenteren.

  Heruitgaves van B&B Italia, Knoll en Minotti

  Het hele Master team was enthousiast over de heruitgave van de prachtige Alanda koffietafel van B&B Italia. De vorig jaar overleden Paolo Piva gebruikte een stalen kader gebaseerd op driehoeken ter ondersteuning van het glazen blad. Een andere klassieker die opnieuw beschikbaar is, is de iconische Butterfly Chair. Die werd slechts drie jaar geproduceerd door Knoll maar wel talloze malen gekopieerd door anderen.

  Op de stand van Minotti sprong de Prince in het oog, een fauteuil met vormen uit de jaren vijftig maar materialen en technieken van vandaag. De gebogen blauwe sofa werd effectief ontworpen in de jaren vijftig door Gigi Radice en nu heruitgebracht door Minotti.

  Binnen en buiten met Arper, Extremis en Classicon

  De Arper Cila stoel van Lievore Altherr is perfect om te gebruiken in een cafetaria, bar of restaurant. Hetzelfde geldt voor de nieuwe Virus van het Belgische Extremis, een stapelbare combinatie van tafel en twee zitjes. Op de stand van Classicon konden de geweven Aërias Lounge Chair en de nieuwe ronde Cypris spiegel ons verrassen.

  Marmer bij Porro en MDF Italia

  Het populaire Load It kastenprogramma van Porro is uitgebreid met een nieuwe lambrisering en een nieuwe top van prachtig Sahara Marble. Nog bij Porro ontdekten we ook extra elementen in de Modern-collectie, waar nu nog meer mogelijkheden zijn wat boxen, tops en pootjes betreft. MDF Italia gebruikte dan weer verpulverd marmer voor de opvallende top van de Tense Material tafel. Vorig jaar waren we nog helemaal weg van The Pack, dit jaar wist Edra onze aandacht te trekken met het nieuwe Standard bed met verstelbare rug.

  Benieuwd naar de nieuwigheden uit Milaan?

  Hou onze Facebookpagina in de gaten om te weten wanneer je ze ook in onze showroom kunt bewonderen.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am