Master website
 • nl
 • en
 • Het Italiaanse Porro staat al meer dan 90 jaar voor strak design, verfijnde elegantie en concrete functionaliteit. Wij zijn fan van hun kasten en met name de oneindige mogelijkheden die ze bieden.

  In de showroom van Master Meubel staan heel wat kasten van Porro. Dat is geen toeval, ze zijn namelijk heel divers en toch handig met elkaar te combineren. Bovendien kunnen ze helemaal op maat van de klant gemaakt worden.

  Zo heb je keuze uit een erg groot gamma aan fineren en lakkleuren. Voor de Italiaanse designfirma is hout “een natuurlijke attitude, een langdurige passie, een zelfgekozen affiniteit”. Hout geeft meubelen persoonlijkheid, karakter, leven.

  Het belang van geschiedenis en innovatie

  Porro onderscheidt zich naar eigen zeggen door de keuze van, het werken met en het interpreteren van verschillende soorten hout. Dat gaat van lokaal, zoals eik en essen, tot exotisch, zoals eucalyptus en mongoi, en van ruw, rechtstreeks uit de natuur, tot afgewerkt, met oude technieken die gemoderniseerd werden.

  Het aanbod aan houtsoorten wordt elk jaar opnieuw onder de loep gehouden door Lorenzo Porro en Piero Lissoni. Lorenzo Porro, directeur van het bedrijf, kent al geen ander de geschiedenis en het materiaal. Piero Lissoni, de ontwerper, brengt steeds vernieuwende nuances en gebruiken aan. Zo ontstaat telkens een nieuw palet aan kleuren en texturen, waarin iedereen een persoonlijke favoriet zal ontdekken.

  Porro houtsoorten

  Porro op maat van jouw interieur

  Maar de kasten van Porro kunnen niet enkel in allerlei verschillende houttoetsen besteld worden. Ze zijn steeds beschikbaar in standaard maatvoeringen. Daarnaast zijn ze ook erg dankbaar om mee op maat te werken. Zo zorgen Porro en Master Meubel er samen voor dat jouw lievelingskast letterlijk en figuurlijk perfect past in jouw interieur.

  Bovenaan dit artikel zie je de Porro Tiller. Bekijk hier het volledige assortiment van Porro bij Master Meubel.

  Kunnen kasten op maat jouw project helemaal áf maken? Contacteer ons hier om er samen over te praten.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am