Master website
 • nl
 • en
 • Al bijna 15 jaar brengt interieurarchitecte Ann Coen uit Grobbendonk haar eigen ontwerpen op de markt. Voor haar meubels gebeurt dat onder de naam St-Paul Home, kandelaars verschijnen in de collecties van Victor Hélène.

  Ann is interieurarchitecte en docent meubelontwerp. “Dankzij de restauraties van oude gebouwen heb ik veel ervaring met oude boisserieën, oude meubels en oude houtverbindingen en technieken. St-Paul Home is een klein Belgisch bedrijf maar we verkopen wel wereldwijd. Onze kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur.”

  Drawn and made in Belgium

  Vincent Van Duysen ontwierp een tafel voor St-Paul Home maar alle andere meubels werden getekend door Ann. “Bovendien worden ze ook allemaal in België met de hand gemaakt. Dat gebeurt niet in massaproductie maar op bestelling van de klant. Daardoor kunnen we soms direct leveren, soms duurt het wat langer. Maar we werken naar de wensen van de klant en dat maakt ons uniek.”

  St-Paul
  St-Paul

  St-Paul Home, 100% natuurlijk

  Voor St-Paul Home wordt massief Frans eikenhout gebruikt. De outdoorcollectie is gemaakt van robiniahout, het enige Europese hardhout. “We gebruiken geen vernis of lak, alleen natuurlijke producten. De verschillende kleuren verkrijgen we dankzij natuurlijke reacties. We voorzien Marseillezeep om het hout van de tafels te voeden en te onderhouden.”

  Victor Hélène, 100% duurzaam

  Vroeger verdwenen de overschotjes hout die overbleven na de productie van de meubels in de kachel. “Dat was toch zonde. Daarom gebruiken we ze vandaag voor een serie kleine handgemaakte objecten. De kandelaars zijn het bekendste. De kaarsen worden op ambachtelijke wijze gemaakt in een sociale werkplaats. De verpakkingen zijn 100% natuurlijk, zelfs de labels zijn 3D geprint met PLA, een soort maïszetmeel.”

  Tijdloze ontwerpen

  De meubels van St-Paul Home en de kandelaars van Victor Hélène hebben ondertussen ook een plek gekregen in de Master showroom. “Ik herinner me nog goed dat ik hier rondliep als eerstejaarsstudent interieurarchitectuur. Master Meubel is iconisch. Een tafel van St-Paul Home blijft in je huis staan en past zowel in een modern als een klassiek interieur. Dat niet meegaan in rages maar vertrouwen hebben in tijdloze ontwerpen vind je ook terug bij Master.”

  Nieuwsgierig naar St-Paul Home en Victor Hélène?

  Bezoek de website van St-Paul Home en van Victor Hélène, bezoek onze showroom of contacteer ons voor meer informatie.

  De foto’s hierboven komen uit een interieur, ingericht door het Master team. Klik hier als je zelf (ver)bouwplannen hebt.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am