Master website
 • nl
 • en
 • Bij Master Meubel geloven we in teamwork. Daarom werken we allemaal nauw samen en steken we graag de koppen bij elkaar. We zijn er immers rotsvast van overtuigd dat je met meerdere mensen tot betere resultaten komt. Zo denkt ook Hans De Bont; al 15 jaar lang binnenhuisarchitect bij Master Meubel.

  Het Master Team, een frisse mix met een unieke werking

  Hans studeerde binnenhuisarchitectuur en meubelontwerp. Hij liep stage in New York, in Retail Design, en vond in Master Meubel zijn eerste echte werkgever. “Het Master Team bestaat uit zowel ervaren architecten als net afgestuurde, jonge talenten. Deze interessante combinatie zorgt ervoor dat ervaring wordt doorgegeven, maar tegelijk dat we steeds frisse ideeën kunnen aanbieden aan onze klanten.”, aldus Hans.

  “De werking van Master Meubel wijkt wel af van de traditionele benadering van binnenhuisarchitectuur. Hier richten we ons meer op de mensen; ons werk is meer op maat. Elk project is voor ons een mooi verhaal dat we graag willen vertellen. Daarom proberen we onze klanten altijd te leren kennen. We luisteren naar hun wensen, vragen foto’s van hun interieur en gaan eventueel ook langs om de sfeer in hun woning te ervaren.”

  Hans' inspirerende top vijf

  Net omdat het Master Team zo divers is levert iedereen op zijn manier een bijdrage aan ons werk. Iedereen heeft zijn persoonlijke mening en interesses, die samen een interessant geheel vormen. Wij vroegen aan Hans wat hem inspireert en kwamen tot deze inspirerende top vijf:

  1. Inspirerende website

  Van designers en architecten tot volledige projecten, verlichting en accessoires: je vindt het allemaal in de inspirerende database van Architonic.

  2. Inspirerende plaats

  Nog niet zo lang geleden zetten we de Vitra Campus in de kijker op onze blog. En terecht: de campus is werkelijk een collage van gebouwen waar elke designliefhebber zijn hart kan ophalen.

  3. Inspirerend boek

  Het boek ‘Buitengewoon Belgisch Bouwen’ laat je kennismaken met echte pareltjes van huizen die verbazen door hun creatieve vormgeving en gedetailleerde interieurs.

  4. Inspirerende architecten

  In Herk-De-Stad vind je ILB Architecten. De diverse projecten die dit Belgische bureau reeds realiseerde zijn een echte inspiratiebron voor Hans.

  5. Inspirerende vrijetijdsactiviteit

  In zijn vrije tijd neemt Hans graag de fiets voor een ritje “fietsen door het water”; een innovatief project waarbij je (letterlijk) dwars doorheen de vijvers in Bokrijk fietst.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am