Master website
 • nl
 • en
 • Een modern interieur past het beste bij de vele hightech toepassingen die tegenwoordig in ieder huis terug te vinden zijn. Grote flat screen televisies, computers, dolby surround installaties en slimme thermostaten hebben in vrijwel alle huizen in Nederland en België inmiddels een prominente plaats gekregen in de woonkamer. Wil je dit interieur echt compleet maken? Dan kun je voor de beveiliging van je woning voor een smart lock kiezen.

  Een smart lock of slim slot is een slot dat niet op de traditionele manier met een sleutel geopend wordt. De manier waarop we deuren openen en woningen beveiligen is totaal anders. Deze sloten kunnen namelijk met slechts een aanraking van je vinger of met een app op je smartphone geopend worden.

  In het geval van een mobiele app communiceert je telefoon met het slot via een versleutelde code waarmee vervolgens het slot ontgrendeld kan worden. Hierdoor hoef je dus geen fysieke handeling meer te verrichten, zoals het insteken en draaien van een sleutel in het slot, om het te openen. Deze vernieuwde manier van deuren openen is echter niet het enige wat smart locks te bieden hebben.

  Een betere beveiliging van je woning

  Slimme sloten hebben een hightech uiterlijk dat goed aansluit bij een modern interieur en vergemakkelijken de manier waarop deuren geopend en gesloten worden. Maar een smart lock biedt nog veel meer voordelen waardoor je woning van een betere beveiliging is voorzien. Zo kan het slot bijvoorbeeld registreren welke personen op welke tijdstippen het huis zijn binnengekomen.

  Ook is het mogelijk om vanaf afstand de deur te openen terwijl je zelf niet thuis bent. Dit is natuurlijk handig wanneer je nog in de file staat en een vriend of familielid voor de deur op je staat te wachten. Wanneer zij je opbellen om te vragen waar je blijft, ben je in staat om meteen vanaf je telefoon het slot te ontgrendelen om hen binnen te laten. Je kunt ook een tijdelijke sleutel naar hun telefoon sturen waarmee zij voor een bepaalde tijd toegang kunnen krijgen tot de woning.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am