Master website
 • nl
 • en
 • Deze klanten hadden geen vastomlijnd idee van hoe hun nieuwe interieur er uit zou zien. “Maar toen ze me foto’s toonden van hun prachtige loft, wist ik dat het minimalistische maar warme van DePadova daar perfect zou passen”, vertelt Master interieurarchitecte Karlien. “Al gauw werden zij ook helemaal verliefd op deze stijl.”

  Zithoek en eethoek in één grote loft

  De strakke DePadova Square 16 sofa was het vertrekpunt voor de herinrichting van dit appartement. De zithoek werd verder aangekleed met een Maarten Van Severen Low Chair. De gekruiste poten verdwijnen prachtig in het hoogpolige tapijt, dat ook mooi past bij het Teixidors vloerkussen. Vico Magistretti ontwierp de DePadova Betulla zodat hij zowel als bijzettafel als als poef gebruikt kan worden. De DePadova Chab-Table bijzettafels naast de Square 16 zijn in de hoogte verstelbaar door eenvoudigweg hun onderstel 90° te kantelen.

  In de eethoek is de strakke maar warme look van de loft doorgetrokken. MA/U Studio liet zich voor de T.T.A. (Tribute to Albers) tafel inspireren door de optische experimenten van de Duitse kunstenaar Josef Albers. Met hun eenvoudige maar geraffineerde lijnenspel passen de DePadova Chesto armstoelen perfect bij deze tafel. De houten schaal is van When Objects Work.

  Krukjes, een nachtkastje en een vogel

  De hoeken van de grote loft werden aangekleed met enkele krukjes en stoelen. Plaids van Teixidors zorgen voor extra gezelligheid. Hieronder zie je de Carl Hansen CH44 Lounge Chair van Hans J Wegner, het Pastoe Wire krukje en ML42 Stool by Lassen van Mogens Lassen. Op de slaapkamer boven kwam een elegant nachtkastje van Kartell en op de vensterbank mag een van de Vitra Birds, ontworpen door de Bouroullecs, uitrusten. Het zit ’m in de details…

  Zelf een interieur dat je (opnieuw) wil inrichten?

  Contacteer ons om samen jouw project te bekijken.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Geniet nu van de Home stories acties van Vitra. Acties geldig van 1 november 2020 tot 31 januari 2021.

  Het bericht Vitra acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 25, 2020, 6:58 am

  Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

  Het bericht Laat je inspireren door het Master Appartement verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 1:01 pm

  Opdat jij gezellig zou kunnen tafelen met de feestdagen biedt Walter Knoll nu een korte levertermijn aan op de  Sheru chair. De levertermijn bedraagt nu 3 weken vanaf bestelling.

  Het bericht Walter Knoll actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:11 am

  De FM06 fauteuil is de rest van het jaar, tot 31 december 2020 verkrijgbaar met 15% korting en de Wire FM06 zwart/wit met standaard stoffering (zwart/mineral) is nu in 1 week leverbaar.

  Het bericht Pastoe actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:04 am

  Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes en beeldjes om cadeau te geven.

  Het bericht Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 19, 2020, 8:01 am

  Van 17 tot 31 oktober ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Ligne Roset, met uitzondering van de modellen Saparella, Multy, Clouds.

  Het bericht Ligne Roset najaars actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 17, 2020, 7:40 am

  Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en een overdekt terrasje in in een bijgebouw aan hun huis.

  Het bericht Realisatie: kantoorruimte aan huis verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 12, 2020, 8:34 am

  De slaapkamer is het heiligdom van elk kind, of het nu een baby, een kleuter of een tiener is. In onze showroom vind je alles om de kinderkamer van hun en jullie dromen in te richten. En met deze tips los je bovendien drie gekende kinderproblemen op.

  Het bericht De kinderkamer waar iedereen van droomt (ook de ouders) verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 5, 2020, 2:32 pm

  Nox promobed naar eigen smaak en keuze samen te stellen.

  Het bericht Nox actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 12:59 pm

  Met Auping kies je voor duurzaam slaapcomfort én design van het hoogste niveau. Vanaf oktober laten we duurzame dromen uitkomen door de droomaanbiedingen op het Auping-gamma. Geldig van 1 oktober 2020 tot 15 november 2020.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 6:32 am