Master website
 • nl
 • en
 • Deze klanten hadden geen vastomlijnd idee van hoe hun nieuwe interieur er uit zou zien. “Maar toen ze me foto’s toonden van hun prachtige loft, wist ik dat het minimalistische maar warme van DePadova daar perfect zou passen”, vertelt Master interieurarchitecte Karlien. “Al gauw werden zij ook helemaal verliefd op deze stijl.”

  Zithoek en eethoek in één grote loft

  De strakke DePadova Square 16 sofa was het vertrekpunt voor de herinrichting van dit appartement. De zithoek werd verder aangekleed met een Maarten Van Severen Low Chair. De gekruiste poten verdwijnen prachtig in het hoogpolige tapijt, dat ook mooi past bij het Teixidors vloerkussen. Vico Magistretti ontwierp de DePadova Betulla zodat hij zowel als bijzettafel als als poef gebruikt kan worden. De DePadova Chab-Table bijzettafels naast de Square 16 zijn in de hoogte verstelbaar door eenvoudigweg hun onderstel 90° te kantelen.

  In de eethoek is de strakke maar warme look van de loft doorgetrokken. MA/U Studio liet zich voor de T.T.A. (Tribute to Albers) tafel inspireren door de optische experimenten van de Duitse kunstenaar Josef Albers. Met hun eenvoudige maar geraffineerde lijnenspel passen de DePadova Chesto armstoelen perfect bij deze tafel. De houten schaal is van When Objects Work.

  Krukjes, een nachtkastje en een vogel

  De hoeken van de grote loft werden aangekleed met enkele krukjes en stoelen. Plaids van Teixidors zorgen voor extra gezelligheid. Hieronder zie je de Carl Hansen CH44 Lounge Chair van Hans J Wegner, het Pastoe Wire krukje en ML42 Stool by Lassen van Mogens Lassen. Op de slaapkamer boven kwam een elegant nachtkastje van Kartell en op de vensterbank mag een van de Vitra Birds, ontworpen door de Bouroullecs, uitrusten. Het zit ’m in de details…

  Zelf een interieur dat je (opnieuw) wil inrichten?

  Contacteer ons om samen jouw project te bekijken.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

     

  Het bericht Extremis actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 25, 2020, 8:09 pm

  “Modieuze trends hebben weinig te maken met onze kernwaarden”, klinkt het op de website van Flexform. De collectie van het Italiaanse familiebedrijf is artistiek en elegant, wars van hypes en trends.

  Het bericht Tijdloze aantrekking: Flexform in drie meubels en drie quotes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 24, 2020, 8:00 am

  Master Meubel staat vooral bekend als meubelwinkel. Maar wij zijn zoveel meer. Ontdek in Villa M hoe we samen jouw totaalinrichting verzorgen. Meubels, uiteraard, maar ook gordijnen, verlichting, badkamer, inbouwkasten en zelfs kunst.

  Het bericht Van haard tot Z: totaalinrichting bij Master verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2020, 9:30 am

  Een nieuw interieur geeft je thuis een heel nieuwe uitstraling. Maar een nieuw interieur kan tegelijk aansluiten bij de uitstraling van je thuis. In dit thuiskantoor en deze zitruimte combineerden we meubels van modern design met de authentieke elementen van de woning.

  Het bericht Realisatie: modern design in een authentieke woning verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 10, 2020, 11:35 am

  Altijd Modern. Sinds 1938 staat Knoll gekend voor het maken van modern meubilair dat inspireert, evolueert en standhoudt. De ontwerpen van Eero Saarinen, Harry Bertoia, Florence Knoll en Mies van der Rohe zijn vandaag net zo spannend als tijdens hun introductie.  

  Het bericht Knoll acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: Master Meubel
  Posted: February 1, 2020, 12:52 pm

     

  Het bericht Fritz Hansen actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2020, 10:22 am

  Ons krijg je niet snel aan het blozen. Tenzij het is om jou een plezier te doen, natuurlijk. Van 1 tot en met 16 februari krijg je 10% korting op tal van rode en roze accessoires in onze Master Shop.

  Het bericht Master Meubel Bloost: 10% korting voor Valentijn! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: Wouter
  Posted: January 31, 2020, 5:24 pm

  Vorig jaar zagen we op imm cologne in Keulen, de grote Duitse meubelbeurs, een terugkeer naar de natuur, naar vroeger en naar de basics. Die trends worden dit jaar naadloos verder gezet.  

  Het bericht De trends van IMM Cologne: de bevestiging voor 2020 verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 28, 2020, 7:45 am

  Aan de pure architectuur van een (nieuwbouw)woning warmte en kleur toevoegen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. We geven je enkele tips aan de hand van deze keuken en zithoek die werden ingericht door Master Meubel.

  Het bericht Realisatie: warmte en kleur in een nieuwbouw verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 21, 2020, 11:50 am

  Wie bij Master binnen wandelt, kan niet naast de Up5 met poef kijken. B&B Italia is een van de merken die vanaf het prille begin een plaats kregen in onze toonzaal. En ‘La Mama’ is na een halve eeuw nog steeds een van hun meest iconische stukken.

  Het bericht B&B Italia: ‘La Mama’ viert haar vijftigste verjaardag verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 15, 2020, 4:13 pm