Master website
 • nl
 • en
 • Master Meubel is jouw toegangspoort tot de wereld van designmeubilair. We laten ons inspireren door de creativiteit en het vakmanschap van de echte ‘meesters’ van het design. Ontdek hun 'master pieces' in onze Gallery en onze showroom.

  Sinds de opening in 1985 vind je in onze toonzaal exclusief kwalitatief designmeubilair uit alle hoeken van de wereld. Dat wordt gepresenteerd in een bijzondere, historische omgeving en met een diepgewortelde passie voor design, dat ons letterlijk in het DNA is gegoten.

  Om jou als klant de best mogelijke keuze te laten maken, dragen wij kwaliteit, esthetiek en tijdloosheid hoog in het vaandel. Master Meubel houdt de vinger aan de pols, onder meer dankzij nauwe contacten met onze leveranciers, beursbezoeken en workshops van bekende merken. Maar we erkennen ook de verwezenlijkingen van de ‘design masters’ uit het verleden.

  Welkom in de Master Gallery

  Daarom is een verdieping van onze showroom voorbehouden voor de Master Gallery. Op dit plateau stellen we je de bekendste namen van het hedendaags design voor aan de hand van hun bekendste meubelstukken.

  Ontdek klassiekers zoals de Willow Chair van Mackintosh, de Red & Blue Chair van Rietveld en de LC4 van Le Corbusier in levenden lijve en kom te weten hoe zij het ontwerpen van meubilair veranderden.

  De Master Gallery is met name populair bij architecten en studenten. We organiseren er regelmatig rondleidingen en cursussen. Zo onderstrepen we het belang van de masters van het hedendaags design en van de authenticiteit van een origineel ontwerp.

  Klassiekers in de Master showroom

  Natuurlijk vind je ook in de rest van onze showroom heel wat klassiekers. Die kunnen zowel van recente datum (bijvoorbeeld het Thonet 1025 bijzettafeltje van James Van Vossel) als heruitgaves van oudere ontwerpen (bijvoorbeeld de collectie van Le Corbusier bij Cassina) zijn. Ontdek deze ‘master pieces’ van meer dan 100 beroemde designmerken in onze showroom of in onze webshop.

  Bekijk hier ‘master pieces’ die momenteel te koop zijn bij Master Meubel.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Profiteer nu van de Wintersale bij Auping en geniet van superzachte voordelen op de volledige collectie. Deze actie is geldig tot en met 14 februari 2021.

  Het bericht Auping acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 9:10 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  Krijg 15% korting op de bestsellers van Ligne Roset in de Kvadrat stoffen. Actie geldig van 9 t.e.m. 24 januari 2021.

  Het bericht Ligne Roset actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 7, 2021, 11:38 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am

  We kijken allemaal uit naar de eindejaarsfeesten. En misschien wel nog meer naar het einde van 2020. Verlekker je alvast in stijl op het nieuwe jaar met deze exclusieve vooruitblik naar onze wintersolden.

  Het bericht Zo begin je aan 2021 in stijl verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: Wouter
  Posted: December 30, 2020, 10:26 am

  Krijg nu tijdelijk korting op de sofa ‘model George’ van Linteloo. Actie geldig t.e.m. 31 maart 2021.

  Het bericht Linteloo actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: December 26, 2020, 2:59 pm

  Gezellig met zen twee een romantisch avondje met geurkaarsen van Piet Boon – serax, The Luxuriate, kaarsen van Ester & Erik, theelichthouders van iittala (kastehelmi). Plaids van Missoni, Hay, Lanerossi, Teixidors … Locherber Giftbox als het al iets meer mag zijn.

  Het bericht 02/02 Valentijn verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: December 16, 2020, 12:43 pm

  Als er een perfect moment is om de gezellige Deense ‘hygge’-lifestyle te omarmen, dan wel het eindejaar. Ontwerpen uit het Deense design, in jouw interieur en onder jouw kerstboom, maken het plaatje af. Maar vanwaar komen de lijnen in het Hammershøi-servies en de strepen op de Omaggio-vazen van Kähler en naar wie werd Songbird Georg […]

  Het bericht Rosendhal Group: kerstcadeaus met een verhaal verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: December 8, 2020, 8:28 am

  Grootse familiefeesten zitten er dan niet in, dat betekent niet dat het thuis niet gezellig mag zijn met het eindejaar in aantocht. Maar hoe kleed je een dressoir of console prachtig aan? Maak gebruik van deze drie handige tips.

  Het bericht Maak het gezellig thuis: Drie Master tips om jouw dressoir te stylen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: November 30, 2020, 2:34 pm