Master website
 • nl
 • en
 • Master Meubel is jouw toegangspoort tot de wereld van designmeubilair. We laten ons inspireren door de creativiteit en het vakmanschap van de echte ‘meesters’ van het design. Ontdek hun 'master pieces' in onze Gallery en onze showroom.

  Sinds de opening in 1985 vind je in onze toonzaal exclusief kwalitatief designmeubilair uit alle hoeken van de wereld. Dat wordt gepresenteerd in een bijzondere, historische omgeving en met een diepgewortelde passie voor design, dat ons letterlijk in het DNA is gegoten.

  Om jou als klant de best mogelijke keuze te laten maken, dragen wij kwaliteit, esthetiek en tijdloosheid hoog in het vaandel. Master Meubel houdt de vinger aan de pols, onder meer dankzij nauwe contacten met onze leveranciers, beursbezoeken en workshops van bekende merken. Maar we erkennen ook de verwezenlijkingen van de ‘design masters’ uit het verleden.

  Welkom in de Master Gallery

  Daarom is een verdieping van onze showroom voorbehouden voor de Master Gallery. Op dit plateau stellen we je de bekendste namen van het hedendaags design voor aan de hand van hun bekendste meubelstukken.

  Ontdek klassiekers zoals de Willow Chair van Mackintosh, de Red & Blue Chair van Rietveld en de LC4 van Le Corbusier in levenden lijve en kom te weten hoe zij het ontwerpen van meubilair veranderden.

  De Master Gallery is met name populair bij architecten en studenten. We organiseren er regelmatig rondleidingen en cursussen. Zo onderstrepen we het belang van de masters van het hedendaags design en van de authenticiteit van een origineel ontwerp.

  Klassiekers in de Master showroom

  Natuurlijk vind je ook in de rest van onze showroom heel wat klassiekers. Die kunnen zowel van recente datum (bijvoorbeeld het Thonet 1025 bijzettafeltje van James Van Vossel) als heruitgaves van oudere ontwerpen (bijvoorbeeld de collectie van Le Corbusier bij Cassina) zijn. Ontdek deze ‘master pieces’ van meer dan 100 beroemde designmerken in onze showroom of in onze webshop.

  Bekijk hier ‘master pieces’ die momenteel te koop zijn bij Master Meubel.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Geniet nu van de Home stories acties van Vitra. Acties geldig van 1 november 2020 tot 31 januari 2021.

  Het bericht Vitra acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 25, 2020, 6:58 am

  Je vindt voortaan in onze toonzaal het Master Appartement. Ingericht zoals een echt appartement, met keuken, woonkamer met openhaard en meer. Ook op kleine oppervlakken kun je een verbluffend interieur inrichten.

  Het bericht Laat je inspireren door het Master Appartement verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 1:01 pm

  Opdat jij gezellig zou kunnen tafelen met de feestdagen biedt Walter Knoll nu een korte levertermijn aan op de  Sheru chair. De levertermijn bedraagt nu 3 weken vanaf bestelling.

  Het bericht Walter Knoll actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:11 am

  De FM06 fauteuil is de rest van het jaar, tot 31 december 2020 verkrijgbaar met 15% korting en de Wire FM06 zwart/wit met standaard stoffering (zwart/mineral) is nu in 1 week leverbaar.

  Het bericht Pastoe actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 20, 2020, 8:04 am

  Het najaar in onze Master Shop, waar je alle design accessoires van je dromen vindt, ziet er prachtig uit. We trokken naar Denemarken en keerden terug met onder meer elegante kaarsen, houten aapjes en beeldjes om cadeau te geven.

  Het bericht Denemarken boven in de Master Shop: kaarsen, aapjes en beeldjes verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 19, 2020, 8:01 am

  Van 17 tot 31 oktober ontvang je 15% korting op de gehele collectie van Ligne Roset, met uitzondering van de modellen Saparella, Multy, Clouds.

  Het bericht Ligne Roset najaars actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 17, 2020, 7:40 am

  Een home office kan natuurlijk eenvoudig in de woonkamer. Maar er zijn ook andere manieren om business en pleasure van elkaar te scheiden. Deze klanten richtten kantoorruimte, een vergaderruimte en een overdekt terrasje in in een bijgebouw aan hun huis.

  Het bericht Realisatie: kantoorruimte aan huis verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 12, 2020, 8:34 am

  De slaapkamer is het heiligdom van elk kind, of het nu een baby, een kleuter of een tiener is. In onze showroom vind je alles om de kinderkamer van hun en jullie dromen in te richten. En met deze tips los je bovendien drie gekende kinderproblemen op.

  Het bericht De kinderkamer waar iedereen van droomt (ook de ouders) verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 5, 2020, 2:32 pm

  Nox promobed naar eigen smaak en keuze samen te stellen.

  Het bericht Nox actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 12:59 pm

  Met Auping kies je voor duurzaam slaapcomfort én design van het hoogste niveau. Vanaf oktober laten we duurzame dromen uitkomen door de droomaanbiedingen op het Auping-gamma. Geldig van 1 oktober 2020 tot 15 november 2020.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2020, 6:32 am