Master website
 • nl
 • en
 • Om onze klanten steeds de best mogelijke service te bieden, bezoekt het Master Meubel Team regelmatig beurzen in binnen- en buitenland. Ontdek hier onze persoonlijke hoogtepunten van de vijfentwintigste editie van Interieur Kortrijk in tekst én als fotoverslag.

  Niet lang geleden kregen we nog een uitgebreide rondleiding in de Antwerpse showroom van Giorgetti. Het Italiaanse merk ontwierp een nieuwe, strakkere productlijn om een breder publiek te bereiken, evenwel zonder haar eigen, unieke waardes uit het oog te verliezen. De samples van de nieuwe Atmosphere collectie van accessoires zagen er veelbelovend uit. Een deel van de meubels die we op de beursstand in Kortrijk Xpo zagen, is ondertussen verhuisd naar de showroom in Antwerpen. 

  Opvallende nieuwigheden kiezen uit het grote aanbod viel niet mee. Op de stand van Normann Copenhagen waren we erg gecharmeerd door de Form Chair en de collectie met onder meer papieren accessoires. Het hele Master Meubel team was weg van de nieuwe sofa van de Sede en dan met name de uitvoering zoals ze getoond werd in Kortrijk. De Flos Superloon staanlamp viel zo in de smaak dat hij binnenkort verwacht wordt in de Master Meubel showroom.

  Kansen voor jonge designers

  Lampenfabrikant Nemo bracht een ode aan architecten Le Corbusier en Perriand met een kleine tentoonstelling. Daarnaast kregen we een nieuwe lamp te zien die binnenkort in twee maten wordt uitgebracht. Ze is gemaakt van beton en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

  Interieur Kortrijk heeft er steeds voor gewaakt ook kansen te geven aan jonge, nieuwe designers en merken. Dat benadrukten ze deze editie met de voorstellingen van enkele projecten van studenten van Thomas More Mechelen, die opgesteld stonden tussen de andere beursstanden. Tenslotte verdienen ook de hanglampen van Petite Friture, een jong Frans merk, een vermelding.

  Nieuwe galerij

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am