Master website
 • nl
 • en
 • Na het succes van Daens en 14-18 presenteert Studio 100 40-45, een spektakelmusical over de Tweede Wereldoorlog. Master Meubel werkte samen met Studio 100 en Sergio Herman voor de inrichting van de exclusieve Churchill Club. In dit luxueuze restaurant worden VIPs meegenomen naar de jaren veertig.

  Voor de nieuwe musical 40-45 verlegt Studio 100 grenzen. De voorstellingen vinden plaats in een speciaal daarvoor ingericht pop-uptheater. Het technische concept met rijdende tribunes is een wereldprimeur. De dubbele cast (met uitzondering van hoofdrolspelers Jelle Cleymans en Jonas Van Geel) maakt opvoeringen gedurende verschillende maanden mogelijk.

  Ook voor de bezoekers gaat 40-45 een stap verder. Naast de bestaande VIP-arrangementen met een receptie of een walking dinner in de foyer, opent voor en na een aantal voorstellingen de exclusieve Churchill Club de deuren. In dit uitgelezen kader wordt er genoten en nagenoten. Van de authentieke sfeer én van het exquise 5-gangendiner dat topkok Sergio Herman op de borden schildert.

  VIP geherwaardeerd in de Churchill Club

  “Vandaag is driekwart van de bezoekers van een evenement VIP”, zegt Gert Verhulst, oprichter van Studio 100 en bezieler en producent van 40-45. “Het VIP-gegeven willen wij terug de waardering geven die het verdient. Met parking vlak voor de deur, volledige afzondering van het grote publiek, een echt restaurant, fantastisch eten, persoonlijke begeleiding.”

   

  “Qua inrichting moet het top zijn.
  Dan kom je snel uit bij Master Meubel."
  Gert Verhulst

   

  40-45 wordt gespeeld in een pop-uptheater maar de Churchill Club wordt een volwaardig restaurant. “Het plaatje moet dus kloppen”, aldus Gert. “Ook qua inrichting en meubilair moet het top zijn. En dan kom je al snel uit bij Master Meubel.” “De Club mag geen ruimte zijn die snel even voor dit event is gemaakt”, vult Sergio Herman aan. “Er is over nagedacht. Het draait om de details. Dat maakt ook het verschil. Tijdens de show, op je bord en in de inrichting.”

  Iconisch meubilair

  De inrichting van de Churchill Club werd minutieus uitgewerkt door Master interieurarchitecten Hans De Bont en Isabelle Vetters. Zij lieten zich onder meer inspireren door ontwerpen en materialen uit de jaren veertig zonder die letterlijk te vertalen. “Met mijn eten ga ik hetzelfde doen: klassiek getint maar hedendaags gebracht”, zegt Sergio. “Het gaat om het complete plaatje.”

  De inrichting gebeurde met meubels en merken uit de uitgebreide collectie van Master Meubel. Stukken die nog steeds geproduceerd worden, omdat ze dankzij hun tijdloosheid nog steeds erg in trek zijn bij liefhebbers van design. Verder zorgde het Master atelier voor de hele aankleding. “Denk maar aan wanden en stoffering, die zijn allemaal op maat van de Churchill Club gemaakt”, leggen Hans en Isabelle uit.

   

  “De details maken het verschil.
  Tijdens de show, op je bord, in de inrichting.”
  Sergio Herman

   

  Voor de verlichting ging Master een samenwerking aan met Koen Van Guijze van Accessori lichtarchitectuur. “We hebben samen het concept uitgetekend en uitgevoerd”, aldus Koen. “De Churchill Club is stoer, verfijnd en luxueus. Gebruik daar zelfs maar de foute lichtkleur en je krijgt niet de sfeer die je wil. De hele inrichting, inclusief meubels, kleuren en materialen, is daarbij van belang. We hebben gebruik gemaakt van onze eigen Sofisticato lijn maar ook producten op maat ontworpen.”

  Inspirerend

  Studio 100, Sergio Herman, Master Meubel en Accessori zaten van meet af aan op dezelfde lijn over de invulling van de Churchill Club. Over de samenwerking zijn alleen maar positieve geluiden te horen. “Interieurdesign is niet iets waar ik dagelijks mee bezig ben”, geeft Gert toe. “Het was dan ook interessant en inspirerend om daar in ondergedompeld te worden.”

   

  “De meubels bij Master zijn kunstwerken.
  Iconisch en toch nog altijd actueel.”
  Gert Verhulst

   

  “Gert en ik hebben samen in de jury van Mijn Pop-uprestaurant gezeten, we willen van de Churchill Club ook een succes maken”, vertelt Sergio. “Toen Gert me het concept uitlegde, was ik hier direct voor te vinden. In een restaurant moet elke gast zich sowieso VIP voelen.” “De bezoekers van de Club moeten na afloop zo’n voldaan gevoel hebben dat ze nog eens willen terugkomen”, besluit Gert.

  Gallery Widget

  Heb je zelf plannen voor de (her)inrichting van je huis of je bedrijf? Haal ons team van interieurarchitecten mee aan boord.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am