Master website
 • nl
 • en
 • Wat is er leuker dan een cadeau krijgen? Zelf geschenken uitdelen natuurlijk. We vieren de verjaardag van de Master Shop met een voucher van 10 euro. En bij digitale betalingen met Payconiq krijg je een gratis Hay pen.

  Een jaar geleden opende in onze showroom de Master Shop. Op zoek naar een prachtig design accessoire of een origineel geschenk? Dan is dit jouw eerste stop. Ondertussen kreeg de Master Shop al een nieuw kleurtje en vinden jullie ook vlot de weg naar de webshop.

  Om deze eerste verjaardag te vieren, geven we je tot en met 31 december 2017 10 euro korting bij een aankoop van 50 euro in de Master Shop. Klik hier, vul je mailadres in en je ontvangt de voucher in je mailbox. Enjoy your shopping!

  Betaal digitaal en krijg een Hay pen cadeau

  En daar eindigt de eindejaarspret nog niet. Bij aankopen via Payconiq krijg je gratis een prachtige pen van Hay cadeau. Je kiest zelf of je de gouden of de regenboogversie het mooist vindt.

  Payconiq is een elektronisch betalingssysteem. Dankzij de mobiele app, die gekoppeld is aan je zichtrekening, betaal je heel eenvoudig aan je vrienden of in handelszaken. Payconiq werd gelanceerd door een Nederlandse bank en uitgetest in Leuven. Ondertussen aanvaarden meer dan 37 000 Belgische winkels Payconiq, in 2018 wordt de app ook gelanceerd in Nederland en Luxemburg.

  Download Payconiq in de Google Play Store of in de Apple App Store.

  Bezoek onze showroom tijdens de eindejaarsperiode

  We zijn gesloten op maandag 25 december (Kerstmis), zondag 31 december (oudjaar), maandag 1 januari (Nieuwjaar) en zoals steeds op elke vrijdag. Zondag 24 december sluit de showroom om 16u in plaats van 18u. Hier vind je alle openingsuren. Tot binnenkort!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am