Master website
 • nl
 • en
 • In het weekend van 18 en 19 november ontvangt Master Meubel een medewerker van Vitra. Hij monteert in onze toonzaal Eames Lounge Chairs voor onze klanten. Bovendien worden kopers verwend met extra voordelen.

  Quizvraag: wat hebben het appartement van psychiater Frasier Crane, het bureau van toparts Gregory House en het kantoor van Malory Archer, voormalig CEO van de International Secret Intelligence Service, gemeen? Antwoord: de Eames Lounge Chair.

  Eames Lounge Chair op maat en een overnachting op de Vitra Campus

  Zaterdag 18 en zondag 19 november zal een werknemer van Vitra Eames Lounge Chairs bouwen in onze showroom. Zo ontdekt u live een goed verborgen kant van deze designklassieker, met bijvoorbeeld de lederen afwerkingen aan de binnenzijde. Het is dan ook een gedroomde gelegenheid om zelf te zien hoe de verschillende onderdelen op ingenieuze wijze gemonteerd worden tijdens één van onze info sessies.

  Wie tussen nu en 17 november een Eames Lounge Chair koopt bij Master Meubel, kan bovendien het assembleren van de eigen stoel live bijwonen tijdens een persoonlijke sessie. Daarnaast ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor een bezoek aan de indrukwekkende bedrijfscampus in Weil am Rhein en een Vitra geschenkenpakket.

  Lichter, eleganter, moderner

  eames lounge chair

  Charles en Ray Eames wilden de traditionele Engelse clubfauteuil een update geven en zijn daar duidelijk in geslaagd met hun Lounge Chair. In 1956 verbaasden ze de wereld met een lichter, eleganter en moderner ontwerp dat ultiem comfort met de hoogste kwaliteit combineert.

  Vragen over jouw persoonlijke Eames Lounge Chair?

  Contacteer ons nu om jouw Eames Lounge Chair op maat te bestellen.

  Ontdek de wereld van Charles & Ray Eames en hun Lounge Chair.

  Tijdens één van de info sessies op zaterdag 18 of zondag 19 november. Schrijf je nu in, de plaatsen zijn beperkt!

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

     

  Het bericht Tempur actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 17, 2019, 2:13 pm

  De school is opnieuw begonnen, de avonden vallen vroeger en vanuit de keuken waaien de dampen van stevige soepen je tegemoet. Met deze vijf accessoires uit de Master Shop maak je de komende herfst extra gezellig.

  Het bericht 5 herfsttips uit de Master Shop verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 15, 2019, 7:56 am

     

  Het bericht Ligne Roset actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 10, 2019, 5:00 pm

  Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw gedroomde accessoire of meubel bij je thuis geleverd te krijgen.

  Het bericht Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 8, 2019, 2:32 pm

  Bij Master Meubel werk je samen met een van onze interieurarchitecten je nieuwe interieur uit. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? We nemen je mee doorheen het proces aan de hand van een concreet stappenplan.

  Het bericht Realisatie: het stappenplan voor jouw nieuwe interieur verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2019, 8:05 am

     

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 30, 2019, 10:20 am

  Voor Magazine M vragen we telkens een andere kunstenaar naar zijn of haar interpretatie van de iconische foto van ons gebouw. Ditmaal werd de cover gemaakt door Pieter Debruyne. Hij woont al meer dan twintig jaar in Antwerpen maar kent Master Meubel als kind van de streek maar al te goed.

  Het bericht Coverkunstenaar Pieter Debruyne: “Iedereen kent het iconische Master-gebouw” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 24, 2019, 2:00 pm

     

  Het bericht Nanimarquina actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 23, 2019, 9:00 am

     

  Het bericht Iittala actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 23, 2019, 9:00 am

  Links boven elke pagina van onze website vind je het logo van Master Meubel terug. Maar vanwaar komt die driehoek, opgebouwd uit vierkanten? Om dat te verklaren, moeten we letterlijk boven onszelf uit stijgen.

  Het bericht Het Master logo, een eerbetoon aan design verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 17, 2019, 1:11 pm