Master website
 • nl
 • en
 • Eames & Hollywood in het ADAM

  Glitter en glamour door de ogen van het design koppel

  Nog tot 2 september kan u in het ADAM museum in Brussel Eames & Hollywoodbezoeken, een expo met foto’s die designers Charles en Ray Eames maakten op de filmsets van regisseur Billy Wilder. Het koppel nam in totaal zo’n 750 000 foto’s, die ongetwijfeld hun kijk op design beïnvloedden.

  De meer dan 200 beelden van de reeks Movie Sets werden door Charles Eames gemaakt in Hollywood. Ze bieden een verrassende kijk achter de schermen van de filmwereld. In het ADAM zijn portretten van Audrey Hepburn en Humphrey Bogart te zien maar even goed het werk van de decorbouwers. Klik hierboven op ‘Meer foto’s’ voor een sneak preview of bezoek de website van het ADAM voor meer info.

  Dit jaar staan er nog twee tijdelijke tentoonstellingen op het programma van het ADAM. Artview#4, dat opent op 21 april, presenteert een levendige dialoog tussen kunstenaars en verzamelaars. In het najaar stelt het Centre d’Innovation et de Design (CID) haar meest recente aanwinsten voor in Intersections#4. 

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

     

  Het bericht Tempur actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 17, 2019, 2:13 pm

  De school is opnieuw begonnen, de avonden vallen vroeger en vanuit de keuken waaien de dampen van stevige soepen je tegemoet. Met deze vijf accessoires uit de Master Shop maak je de komende herfst extra gezellig.

  Het bericht 5 herfsttips uit de Master Shop verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 15, 2019, 7:56 am

     

  Het bericht Ligne Roset actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 10, 2019, 5:00 pm

  Shoppen bij Master doe je niet alleen in onze fantastische showroom maar ook gewoon vanuit je luie zetel. Volg dit handige stappenplan, met enkele tips en tricks, om met een paar muisklikken jouw gedroomde accessoire of meubel bij je thuis geleverd te krijgen.

  Het bericht Eenvoudig online shoppen bij Master in 7 stappen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 8, 2019, 2:32 pm

  Bij Master Meubel werk je samen met een van onze interieurarchitecten je nieuwe interieur uit. Maar hoe gaat dat precies in z’n werk? We nemen je mee doorheen het proces aan de hand van een concreet stappenplan.

  Het bericht Realisatie: het stappenplan voor jouw nieuwe interieur verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: October 1, 2019, 8:05 am

     

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 30, 2019, 10:20 am

  Voor Magazine M vragen we telkens een andere kunstenaar naar zijn of haar interpretatie van de iconische foto van ons gebouw. Ditmaal werd de cover gemaakt door Pieter Debruyne. Hij woont al meer dan twintig jaar in Antwerpen maar kent Master Meubel als kind van de streek maar al te goed.

  Het bericht Coverkunstenaar Pieter Debruyne: “Iedereen kent het iconische Master-gebouw” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 24, 2019, 2:00 pm

     

  Het bericht Nanimarquina actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 23, 2019, 9:00 am

     

  Het bericht Iittala actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 23, 2019, 9:00 am

  Links boven elke pagina van onze website vind je het logo van Master Meubel terug. Maar vanwaar komt die driehoek, opgebouwd uit vierkanten? Om dat te verklaren, moeten we letterlijk boven onszelf uit stijgen.

  Het bericht Het Master logo, een eerbetoon aan design verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: September 17, 2019, 1:11 pm