Master website
 • nl
 • en
 • Ineke Van Hullebusch biedt met Pure Ineke designer handtassen aan van hoge kwaliteit en waar geen dieren voor gedood of mishandeld moesten worden. “Minstens evenwaardig aan lederen handtassen maar veel duurzamer en makkelijker te onderhouden.”

  “Vier jaar geleden ben ik veganist geworden omdat ik niet meer mee verantwoordelijk wou zijn voor het veroorzaken van dierenleed”, begint Ineke haar verhaal. Veganisten proberen dierlijke producten zoveel mogelijk te vermijden. En dat gaat verder dan wat op je bord ligt, aldus Ineke. “Onze grootste macht zit in onze portemonnee. Door bewust te kiezen waar we ons geld aan uit geven, kunnen we verandering en een betere wereld creëren. Het gaat niet alleen om wat we eten maar ook om wat we dragen, hoe we wonen, hoe we tegenover het leven staan… Veganisme is een levensstijl.”

  Pure Ineke

  Pure Ineke: de levensstijl, de webshop, het boek

  Dat die levensstijl niet noodzakelijk gepaard gaat met geitenwollensokken-mentaliteit, bewijst Ineke met haar webshop Pure Ineke. “Ik hou van mooie dingen, je mag gerust zeggen dat ik verslaafd ben aan schoenen en handtassen. Maar toen ik veganist werd, besefte ik dat de mooiste stuks bijna allemaal van leder gemaakt zijn. Hoe zachter het leder, hoe jonger het dier dat er voor moest sterven. Dus besloot ik iedereen te tonen dat veganisme en modern design perfect samen gaan.” Het motto van Pure Ineke is dan ook niet voor niets ‘Vegan Living with Style’.

  Via Pure Ineke verdeelt Ineke handtassen van de merken Alexandra K en Bent & Bree. “Gemaakt van polyurethaan en kurk en van zeer hoge kwaliteit. Qua aanvoelen en uitzicht zijn ze minstens evenwaardig aan lederen handtassen. Maar ze zijn wel veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker. Leder geraakt makkelijk beschadigd en heeft een speciale behandeling nodig om er terug als nieuw uit te zien. Bij mijn handtassen volstaat in de meeste gevallen een vochtig doekje.” Pure Ineke is nog een heel jong concept. “In de toekomst zullen systematisch vernieuwende dingen worden toegevoegd.” Daarnaast schrijft Ineke momenteel ook een leuk en praktisch boek over het creëren van ‘The Ultimate Vegan Lifestyle’.

  Nieuwsgierig naar de handtassen van PureIneke? Bezoek de website of volg PureIneke via Facebook.

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Ontvang 20% korting op jouw Mags Sofa van 1 maart tot 31 maart 2021.

  Het bericht Hay actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 27, 2021, 7:41 am

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am