Master website
 • nl
 • en
 • 4 design bureaus: voor elk interieur wat wils

  Een degelijk bureau is een plaats waar je alles ordelijk bijhoudt, waar je papierwerk kan afhandelen en waar je rustig even op de computer kan werken. Tegelijk kan een design bureau een echte blikvanger zijn in je interieur. In de Master Meubel showroom vind je verschillende bureaumeubelen die je in een aparte ruimte kan plaatsen of integreren in je woonruimte. Lees verder en ontdek de perfecte oplossing voor jouw interieur.

  Modulaire systemen voor de woonkamer

  Met de B&B Italia Flat.C integreer je een elegante werkplek middenin in je woonkamer. De Flat.C is niet specifiek een design bureau, maar wel een wandmeubel dat bestaat uit modules van verschillende groottes. Zo kan je een boekenkast samenstellen die tegelijk plaats biedt voor de televisie en ook dienstdoet als bureau. Laat je inspireren en kom zeker eens langs in onze showroom . Hier kan je deze opstelling van B&B Italia bekijken.

  design bureau b&b italia
  design bureau b&b italia flat C

  Fris design voor de kinderkamer

  Ook in de kinderkamer is een design bureau op zijn plaats. Een perfecte kandidaat hiervoor is de Young System Solutions van Clei. De kleurrijke accenten van dit modulaire bureaumeubel zorgen voor een frisse uitstraling die helemaal past binnen een kinder- of jeugdkamer. Omdat je zelf kan kiezen hoe dit flexibele systeem wordt uitgerust, kan het ook meegroeien met de persoon die het bureau gebruikt.

  clei voor de kinderkamer
  clei jeugdig design bureau

  Een klein maar fijn design bureau

  De collecties van Hay en Vitra bevatten kleine tafels die perfect zijn als bureau. Deze tafeltjes kan je makkelijk in de woon- of slaapkamer plaatsen om zo een werkplaats te creëren, of zelfs voor studenten op kot. De Copenhague Desk van Hay en de Home Desk van Vitra zijn praktische bureaumeubelen die tegelijk een eyecatcher zijn in je interieur.

  Aangenaam zakendoen met Cassina

  De Table en forme libre van Cassina, ontworpen door Charlotte Perriand, is een massief houten tafel die tevens gebruikt kan worden als bureaumeubel. De tafel heeft een ovale en een rechte zijde waardoor ze perfect in een hoek of net vrij in een kamer geplaatst kan worden. In massief hout of zwartgelakte eik: met deze tafel als design bureau wordt het sowieso aangenaam zakendoen.

  cassina aangenaam zakendoen aan dit design bureau
  cassina table en forme libre

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am

  De Master Ateliers ontfermen zich over jouw volledige interieur. Ook voor de raamdecoratie hebben we alle expertise in huis. Laat je daarom begeleiden in je zoektocht naar de perfecte gordijnen en lamellen, van het plan tot de uitvoering.

  Het bericht Drie redenen om voor raamdecoratie uit ons atelier te kiezen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 17, 2021, 8:18 am

  Wie een tijdloos, elegant interieur wil, komt onvermijdelijk uit bij de klassiekers van het hedendaags design. In de kantoren van Development Coordination Belgium vullen decennia oude en piepjonge meubelstukken elkaar aan.

  Het bericht Realisatie: design klassiekers bij een projectontwikkelaar verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 16, 2021, 8:02 am

  Haal je liever je producten niet op in de showroom of net buiten de openingsuren? Dat kan bij Master Meubel! Ontdek in deze video hoe onze innovatieve afhaalkluis werkt.

  Het bericht Haal je (Valentijn)bestelling af wanneer het past verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 9, 2021, 12:23 pm

  Nu we elke avond doorbrengen in onze bubbel, is het misschien nog moeilijker om bijzondere momenten zoals Valentijn te vieren. Met deze liefdevolle design accessoires komen jullie toch ongetwijfeld helemaal in de juiste sfeer.

  Het bericht Zo maak je Valentijn extra romantisch verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 2, 2021, 12:43 pm

  Het model Base is gemaakt in de gebruikelijke Interlübke kwaliteit, puur ontworpen en vooral buitengewoon ontvankelijk. Prijs per 1 kast van 1 meter incl. twee leggers en een ophangrail heb je nu vanaf 950EURO. Deze actie is geldig van 15 februari t.e.m 30 september 2021.

  Het bericht Interlübke actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 1, 2021, 8:38 am

  Master Meubel is jouw unieke aanspreekpunt voor de totaalinrichting van je thuis of je bedrijf. Uiteraard vind je alle designmeubilair en accessoires in onze showroom. Maar er zijn nog zoveel meer mogelijkheden…

  Het bericht Master Meubel, meer dan meubilair verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 26, 2021, 3:28 pm

  Dankzij haar vloeiende paddenstoelvorm is de Panthella lamp de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot een onmiddellijk herkenbaar designicoon. Om dat te vieren, brengt Louis Poulsen een nieuw formaat en een nieuwe afwerking van de Panthella Tafel naar jouw interieur.

  Het bericht 50 jaar Panthella lamp: Louis Poulsen presenteert nieuwe versies verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 10:56 am

  Geniet nu van korting op het model DS-17 en model DS-450.

  Het bericht Desede acties verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 13, 2021, 8:21 am

  2020 was een jaar dat we niet snel gaan vergeten. Net dat gaan we wel doen. Onze focus gaat helemaal op dit nieuwe jaar. Een jaar waarin we je alle facetten van Master Meubel leren kennen. Ontdek ze nu in onze nieuwe bedrijfsfilm.

  Het bericht Bye bye 2020, hello 2021: een nieuw jaar, een nieuwe bedrijfsfilm! verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: January 4, 2021, 10:38 am