Master website
 • nl
 • en
 • Corian is een massief plaatmateriaal dat gebruikt wordt in diverse interieurtoepassingen. Het is niet-poreus en dus zeer hygiënisch. Dankzij de elegante uitstraling past het zowel in moderne als in meer traditionele interieurs.

  Bij Master Meubel vind je verschillende meubels waarin corian verwerkt is. Daarnaast realiseerde het Master team ook al diverse projecten met corian op maat. We gebruikten het zowel in badkamers en keukens als voor meubels die we in ons eigen atelier vervaardigen.

  Corian in de badkamer en keuken

  Voor een van onze klanten integreerden we corian op maat in twee badkamers en de keuken.

  In de eerste badkamer werden het bovenblad van het badkamermeubel en de douchewand vervaardigd in doorschijnend corian. In de tweede badkamer gebruikten we wit corian voor de wanden en een muntblauwe versie voor het badkamermeubel.

  Door zijn naadloze, niet-poreuze karakter is corian eveneens zeer geschikt voor keukens. Daarom kozen we hier voor een corian werkblad.

  Corian meubels: bureau

  Ook voor het vervaardigen van meubels is corian het ideale materiaal. Zo ontwierpen we de corian desk: een zwevend bureau met afwerking in corian en eiken.

  Door het compacte ontwerp met geïntegreerde laden is het meubel makkelijk te bevestigen tegen de muur.  Er zijn verschillende kleuren mogelijk voor de afwerking van het frame en de fronten van de lades, zodat de corian desk in elk interieur zijn plekje vindt.

  Het bureau oogt misschien eenvoudig maar technisch is dit meubel in corian goed doordacht. Zo zijn er vier geïntegreerde stopcontacten en is er tevens de mogelijkheid om een Qi-oplaadpunt onzichtbaar te verwerken in het topblad. Via dit punt kan je draadloos je smartphone opladen.

  Tot slot is er slechts één netsnoer nodig om stroom te geven aan alle functies die verwerkt zitten in de corian desk. Door de omwikkeling in stof is het mogelijk om ook voor dit snoer een andere kleur te kiezen.

   

  Producten die je misschien leuk vindt

  MasterMeubel

  Master Meubel, expert in design meubelen, maatwerk, raamdecoratie en interieur inrichting. Meubelen van topontwerpers te bekijken op onze website of in onze showroom.

  Zoek je naar het perfecte design cadeau of wil je je volledige interieur onder handen nemen? Ons team van interieurarchitecten staat je graag bij met professioneel advies en handige tips. Ook jou kunnen ze ongetwijfeld verder helpen met al je vragen.

  Het bericht Wat onze Master interieurarchitecten voor jou kunnen doen verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: April 13, 2021, 8:12 am

  Het Italiaanse Edra kennen we van de fantastische zetels en fauteuils in onze showroom en onze realisaties. Het bedrijf werd in 1987 opgericht door broer en zus Valerio en Monica Mazzei. En daarbij kozen ze voor een naam die hun waarden en visie perfect samenvat.

  Het bericht Edra: what’s in a name? verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: April 6, 2021, 1:30 pm

  Kopzorgen zijn nergens voor nodig! Al die bezorgde hoofden… we ondersteunen ze graag met het juiste Technogel® hoofdkussen. Bij verkoop van een Piacere of Estasi matras krijg je (per lighelft) een gratis Technogel® Original hoofdkussen cadeau. Actie is geldig tot 6 april.

  Het bericht Technogel actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 31, 2021, 10:32 am

  Elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail, voor het milieu en voor de toekomst. Geniet tijdens deze campagne van korting op volledige bedmodellen (kader, bodems en matrassen) Auronde, Essential en Noa en op de Auping-Evolve.Deze actie is geldig van 1 april t.e.m. 16 mei 2021.

  Het bericht Auping actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 31, 2021, 10:21 am

  Deze woning onderging een ware transformatie, van cottagestijl naar strak minimalisme. Daarvoor stemde interieurarchitect Filip Deslee alle materialen en kleuren op elkaar af. Tijdens het proces kon hij naar eigen zeggen “blindelings” vertrouwen op Master Meubel.

  Het bericht Interieurontwerper Filip Deslee: “Samenwerken met Master Meubel is een evidentie” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 23, 2021, 9:33 am

  Fritz Hansen (ook wel Republic of Fritz Hansen genoemd) is een Deens bedrijf met internationale uitstraling dat design- en kwaliteitsmeubelen produceert. De ruime tijdloze meubelcollectie wordt regelmatig uitgebreid in nauwe samenwerking met leidende Deense en internationale meubelontwerpers. Geniet nu van acties op de Ant chair en PK22.

  Het bericht Fritz Hansen actie verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 18, 2021, 12:59 pm

  Master Meubel viert dit weekend World Sleep Day met een matrassenactie. Je komt er alles over te weten in de slaapstudio in onze showroom. Master slaapexpert Eric leidt je er met plezier en kennis van zaken rond en helpt je bij de keuze van bed, bodem en matras.

  Het bericht “Een bed is niet zomaar een bed, het is een heel verhaal” verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 16, 2021, 9:18 am

  Het voorbije jaar werd het belang van natuur voor iedereen duidelijk. Het Belgische Extremis legt al langer de link tussen natuur en design. Met een gids en een podcast verduidelijken ze wat biofiel design inhoudt.

  Het bericht Extremis brengt de natuur terug met biofiel design verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 8, 2021, 8:32 am

  13 en 14 maart is het outdoor weekend in onze toonzaal. Wees er als eerste bij voor onze showroommodellen, ontdek de nieuwe lente collectie en laat je tuin (her)inrichten door onze interieurarchitecten. Spring is coming!

  Het bericht Bij Master begint de lente een week vroeger verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: March 2, 2021, 12:39 pm

  Piero Lissoni en Knoll werken al jarenlang intens samen. Toch blijven hun ontwerpen verrassen. In onze showroom vind je het eerste prototype van de gloednieuwe Knoll Matic sofa.

  Het bericht Exclusief: ontdek als eerste de nieuwe Knoll Matic verscheen eerst op MasterMeubel.

  Author: shannen
  Posted: February 23, 2021, 8:53 am